Subnet in Management Console

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by mlast, Sep 2, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mlast

    mlast Registered Member

    Sep 2, 2005

    we have 2 different Domains with 2 different subnets which are connected via a 10Mbit lease line. We can connect to each computer without any problem but when restarting the management console only the computers within the same subnet/domain are listed automatically. It looks like that TI console is scanning the network during the start. Is there any way to display the other computers also automatically, maybe by creating static connections via registry?

    Thanks in advance.

  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Apr 28, 2004
    Hello Michael,

    Thank you for choosing Acronis Workstation Disk Backup Software.

    Please accept my apologies for the delay with the response.

    Please make sure that you use the latest build (115:cool: of Acronis True Image Corporate Workstation 8.0 which is available at:

    To get access to updates you should create an account at:
    then log in and use your serial number to register your software.

    Please also make sure that the appropriate ports are open and multicast addresses are configured according to the section 2.6.2 of Acronis True Image Corporate Workstation 8.0 User's Guide.

    If that does not help then please create Acronis Report and Windows System Information as it is described in Acronis Help Post.

    Send these files to along with the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    Alexey Popov
Thread Status:
Not open for further replies.