SpywareBlaster v2.5.1 System Snapshot

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Sir Raleigh, Mar 10, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sir Raleigh

    Sir Raleigh Guest

    Anyone having problems making a System Snapshot using version 2.5.1?
    I've been unable to make one, and I've tried 5 times.

    OS = 98SE
     
  2. Marianna

    Marianna Spyware Fighter

    Joined:
    Apr 23, 2002
    Posts:
    1,215
    Location:
    B.C. Canada
    Yep, I have the same "problem" running Winme.

    All I get is: "No System Snapshots Found For Current User"

    I also tried it several times :mad:
     
  3. Sir Raleigh

    Sir Raleigh Guest

  4. Marianna

    Marianna Spyware Fighter

    Joined:
    Apr 23, 2002
    Posts:
    1,215
    Location:
    B.C. Canada
    thanks :D I had read the thread over "there" already yesterday, went just over there again ;)

    I also found already 3 "sss files" in the SoywareBlaster folder - but NOT the names I had chosen to SAVE these files. I saved today 2 times and yesterday 3 times and they do NOT show up.

    Now I have ssave0.sss - ssave1.sss and sslist.sss
    I rebooted nothing happens.

    I also tried to open these files "with" SpywareBlaster and I get the "same thing" : "No System Snapshots Found For Current User".

    Hmm........ am I missing something??
     
  5. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,995
    I am aware of this issue and am working to rectify it - please stay tuned. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
  6. Marianna

    Marianna Spyware Fighter

    Joined:
    Apr 23, 2002
    Posts:
    1,215
    Location:
    B.C. Canada
    Thanks, Javacool :D

    I'll stay tuned :eek:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.