SOL seems to be suffering from memory problems :)

Discussion in 'Prevx Releases' started by m00nbl00d, Dec 28, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. m00nbl00d

    m00nbl00d Registered Member

    Jan 4, 2009
    No, not RAM memory. ;)

    A few moments ago, I started noticing an odd behavior. I'm not sure how long has been happening, as I mainly use browsers protected by it, when I want to see if any problems arise, so that my relatives won't freak out on their systems.

    So, the situation is as follows.

    When I first start Chromium, I tend to open the search engine search page, using https.

    SOL button stays green and with the yellow padlock. Expected behavior. But, there's the message "IP will be verified shortly", and it remains there forever.

    If I open Wilders Security Forums page, which I added under its protection (http settings to maximum), it remains blue and seems no verifications are done against

    If I switch between https and http, the icon in http page gets green, but the reason is that SOL seems to forget or doesn't see that I have switched pages. Even if I just keep a blank tab, the green icon and yellow padlock remains.

    I've tried and closed web browser quite a few times, and still nothing. Tomorrow, I'll be updating Chromium to a new version, and I'll see if it's still happening; it's already late and it's bed time. :D Meantime, I just wanted to give the heads up.

    P.S: I think I've seen a thread mentioning a similar situation, but I've looked for it and couldn't find it, though. Or, maybe I was imagining things. lol
Thread Status:
Not open for further replies.