Search Checkmark Missing Using IE9 64bit

Discussion in 'Prevx Releases' started by Mango555, Apr 29, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mango555

    Mango555 Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Posts:
    26
    Location:
    Florida, USA
    I just recently switched to IE9 64 bit and noticed that the Webroot green checkmark on search results is absent. I went back to IE9 32 bit and Webroot checkmarks show again during the same search.

    Is this feature not available for IE9 64 bit?
     
    Last edited: Apr 29, 2012
  2. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    11,179
    Location:
    Ontario, Canada
    Sorry the annotations don't show in IE9 x64 but you have the rest of the protection of the Web Threat Shield and if you come across a malicious site it will block it! ;)

    HTH,

    TH
     
  3. darts

    darts Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Posts:
    378
    Location:
    Netherlands
    Hello,

    I have a 32 bit and also don't have the checkmark anymore in IE9.

    Greats,

    darts
     
  4. Zorak

    Zorak Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Posts:
    146
    Location:
    Australian Capital Territory
    I use 64-bit IE9 and never had the checkmarks, but my wife uses 32-bit and she has lost the checkmarks too. It happened some time ago, well before the most recent update.
     
  5. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    11,179
    Location:
    Ontario, Canada
    Have you contacted the WSA support inbox to see if they can help to find the issue as I never seen it myself, it works fine on IE9 32bit and Firefox 12 as it should but not x64 Browsers! It could be some some IE addons? So please contact the WSA support inbox please! https://www.webrootanywhere.com/servicewelcome.asp?

    Thanks,

    TH
     
  6. darts

    darts Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Posts:
    378
    Location:
    Netherlands
    I did report it now.

    Greats,

    darts
     
  7. darts

    darts Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Posts:
    378
    Location:
    Netherlands
    The safe search icon only supports the HTTP search and for now not the HTTPS search they are working on it but don't know when it will support it , this was what was told too me by the support of Webroot.

    Greats,

    darts
     
  8. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    11,179
    Location:
    Ontario, Canada
    You didn't say you were trying HTTPS search! But this one will work in IE9 32bit and FF 12 and it's an HTTPS search https://encrypted.google.com/

    TH
     
  9. darts

    darts Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Posts:
    378
    Location:
    Netherlands
    I didn't it was a normal search from the homepage of google.

    Greats,

    darts
     
  10. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    11,179
    Location:
    Ontario, Canada
    Ok sorry! Did you try the link I supplied? https://encrypted.google.com/ in IE9 32bit and FF 12?

    TH
     
  11. darts

    darts Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Posts:
    378
    Location:
    Netherlands
    Yep i did try it in IE9 it doesn't work and in firefox 12 the Google search was working ok i only have this problem in IE9.

    Greats,

    darts
     
Thread Status:
Not open for further replies.