Scheduled profiles (Scans) do not run

Discussion in 'ewido anti-spyware beta forum' started by Tellurian, May 11, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tellurian

    Tellurian Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2
    Ewido beta 4.0.0.151 plus
    I have tried to schedule the program to scan each day at 5AM.
    I have created a profile (under custom scans) and scheduled it for the desired time....it has never run.
    What am I overlooking?
    The schedule has been set-up for over a week and has not run a single time.
    Each scan has to be manually started.
    The program checks for updates daily without user action....:blink:
     
  2. vinzenz.ewido

    vinzenz.ewido former ewido team

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Posts:
    425
    Location:
    Brno, Czech Republic
    Please check the 'catch up' option for the schedule profiles. This is unfortunately a bug. I'll take a look at it as soon as possible. I am sorry.

    BR
     
  3. NumberSix

    NumberSix Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Posts:
    6
    I've been having the same problem for a while now. Checking the "catch-up" box makes no difference. I'm trying to run mine at 16:30 every day.

    The only thing the scheduler does, is reset itself for the next day's schedule!

    I'll try and post a snapshot of the scheduler page.

    I do like my Ewido [beta] a lot despite this! :cool:

    http://www.prisoner.demon.co.uk/scheduler.png
     
  4. Joliet Jake

    Joliet Jake Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Posts:
    911
    Location:
    Scotland
    My schedule works fine. Have you tried the old uninstall and reinstall?
     
Thread Status:
Not open for further replies.