Migrate OS to SSD - "Bad Parameter of Function" Error

Discussion in 'Other Paragon Disk Utilities' started by dukeofdata, Jan 19, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dukeofdata
    Offline

    dukeofdata Registered Member

    I purchased and downloaded this product on December 30, 2011. Running it today, I get to this point and get this error:
    Delete partition Succeeded
    Modify disk partition Succeeded
    Copy partition Succeeded
    Copy partition
    ERROR
    ! Some error occured: Bad parameter of function

    It is a simple copy of a relatively new Windows 7 system from the C: drive to a 180 GB SSD, full destination partition.

    Windows 7 will then restart and running the program on restart gives:
    Failed to migrate Windows (C)
    X Failed to copy partition with the OS: Bad parameter of function

    Please help !!!

    Also, why are all these error reports going unanswered? o_O
  2. dukeofdata
    Offline

    dukeofdata Registered Member

    In answer to my support request, I heard from Pavel Kuzovlev, Support Engineer, Paragon Software Group today. He offered some suggestions. I ran the program again, but this time, did NOT check the "full destination partition" box. The program appears to have run correctly and I'm now booting from the SSD as my "new" C: drive. Thank you, Pavel.
  3. SIW2
    Offline

    SIW2 Registered Member

    Thanks for posting that.

    I am sure others will benefit from it.
Thread Status:
Not open for further replies.