Installing Mailwasher Beta

Discussion in 'privacy technology' started by octogen, Jan 2, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. octogen

    octogen Registered Member

    Joined:
    Feb 11, 2002
    Posts:
    212
    I am currently running the latest stable version of Mailwasher (1.33). It works fine, but I am interested in downloading the latest beta. Would I have to uninstall v. 1.33 before installing it, or could I install it on top of the current version? Thanks in advance.
     
  2. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Hello Octogen

    May I suggest to uninstall whatever software first IF possible. Make sure there is no old registry path left, I use free Jv16 powertool.....reboot and install new fresh version. It makes sure nothing gets corrupted. That is my own experience of upgrading.

    *Ari*
     
  3. MickeyTheMan

    MickeyTheMan Security Expert

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    1,016
    Krusty's advice is a sound one.
    I've always installed each new version of mailwasher on top of previous one to retain account setups. However, make sure the program is closed before doing the upgrade, not to interfere with any running part of the program.
     
  4. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Is there the third way to do it :D
     
  5. octogen

    octogen Registered Member

    Joined:
    Feb 11, 2002
    Posts:
    212
    Thanks Krusty and MickeytheMan for the quick responses. I agree with you MTM that Krusty's advice is sound. Redoing account setups shouldn't be too much of a hassle since I only have one account. ;) I believe I can retain the old filter ruleset, since it is stored in a plain text file (please correct me if I am wrong about that). Thanks again, gentlemen. :cool:
     
  6. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Yep Mickey is right, if you got a bunch of settings to reset....or in this case filter rules....accounts......sure the best way "patch it" :rolleyes:
     
  7. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,312
    Location:
    Netherlands
    Uhmm. Stay with what you have and let others do the beta testing ?? j/k

    Pieter
     
  8. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    The third one :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.