Installed NOD32 But Blank Program?

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by tommyok, May 1, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tommyok

    tommyok Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2012
    Posts:
    12
    Location:
    Singapore
    I need help with my current situation. I've installed ESET NOD32 Antivirus 5. And this is what I get on my screen. Please advice me on how to resolve this issue and what is the problem. Thank you very Much! :)

    Screenshot.JPG
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    did you try reinstall?
     
  3. Janus

    Janus Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2012
    Posts:
    588
    Location:
    Europe - Denmark .
    Last edited: May 2, 2012
  4. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    8,947
    Location:
    North Carolina
    sometimes if you open the GUI up very quickly on a restart, this happens.

    With mine as soon as my network icon appears, then this screen minimizes and then comes back with all the right info. Minor annoynance to me
     
  5. tommyok

    tommyok Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2012
    Posts:
    12
    Location:
    Singapore
    Thank you guys for your replies and support. I've got it fixed. Thanks a million.
     
Thread Status:
Not open for further replies.