Extremely slow flash performance

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by fakeyfake, Jan 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. electro
    Offline

    electro Registered Member

    I had problems to see videos on facebook. (10-15 seconds to load) Another example were the trailers on www.imbd.com. But now everything is fine.
  2. electro
    Offline

    electro Registered Member

    I had problems to see videos on facebook. (10-15 seconds to load) Another example were the trailers on www.imdb.com (correction) But now everything is fine.
  3. zfactor
    Offline

    zfactor Registered Member

    let me find a few sorry for the delay many of the ones from my.yahoo.com on the home page and a few others used to load very quick then they went to almost totally non responsive to back to pretty decent but not as fast as they used to be.
  4. stratoc
    Offline

    stratoc Guest

    I just tried v5 again, if I click a you tube link on facebook it goes white for a few seconds then loads, same on some games. v4.2 they load straight away.
    windows764bit no other security software.
    I cannot replicate this with v4.2? same modules? web browsing generally seems a bit quicker and I cannot work out why?
    I use firefox 10 and ie 9 if this helps.
    Last edited by a moderator: Feb 6, 2012
  5. electro
    Offline

    electro Registered Member

    Ok today is 06/02/2012. In my country it's 22:00 and the problem is back!! What's wrong?
  6. Marcos
    Offline

    Marcos Eset Staff Account

    If you're willing I can connect to your computer remotely to investigate the issue further.
  7. stratoc
    Offline

    stratoc Guest

    Marcos, are you going to do that to everyone with a problem? surely we cannot all have problems other than Eset? I am open to any suggestions?
  8. deligiannis
    Offline

    deligiannis Registered Member

    Hi I have this problem as well, and disabling HTTP in the Web Acccess Protection doesn't do anything to change it.

    For instance, I have the problem playing this video:
    http://shows.ctv.ca/ColbertReport.aspx#clip672486

    TD
  9. deligiannis
    Offline

    deligiannis Registered Member

    I should add that I updated to version 5 and no change.
    TD
Thread Status:
Not open for further replies.