Cant get new ESS to activate

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus/Smart Security Beta' started by trjam, Sep 13, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    8,938
    Location:
    North Carolina
    Trying my license that is good till 2014 and on all 4 computers it will not activate the frigging product. It worked fine with the betas. Can someone help an old altar boy Father.

    Really love the new tray icon, but mine is orange.:D
     
  2. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    8,938
    Location:
    North Carolina
    I cant get even the trial to register. I know my license is good and email address. I only have Norton DNS installed. It worked fine with the beta even 2 days ago.
     
  3. alan1476

    alan1476 Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Posts:
    29
    Location:
    Saint Marteen
    I cant get it to activate either. I think its their servers.
     
  4. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,180
    Location:
    Managua, Nicaragua
    Is there some way to get a trial license via web or the program itself?
     
  5. marve

    marve Registered Member

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Posts:
    4
    Location:
    Highlands of Scotland
    I cant activate mine either...
     
  6. Coccinelle

    Coccinelle Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Posts:
    211
    Location:
    France
  7. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    8,938
    Location:
    North Carolina
    word from Eset.

    We're experiencing high registration server load, though, which could be why you're unable to activate. IT is working on adding extra capacity now.

    totally understandable considering the demand for this great product. So a little patience is all I need. Lol

    thank you agoretsky, it is nice to see such a quick response on this issue.:thumb:
     
  8. Coccinelle

    Coccinelle Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Posts:
    211
    Location:
    France
    1h i have a stress and i put 4 time Nod32.I think that is my mistake...so i can go to sleep...:D
     
  9. pav2pav

    pav2pav Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Posts:
    7
    Must be their server are overloaded....experiences the same thing...i have over 2 years to go on my subscription and it says my credentials are invalid. Little icon is orange as well. Darn so excited too try vers. 5 out!:'(
     
  10. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,180
    Location:
    Managua, Nicaragua
    I just downloaded the installer. I had not a chance to install because I'm not at home.
     
  11. pav2pav

    pav2pav Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Posts:
    7
    **Update** I now show that it shows my version good through 2013 but the icon is still orange> Defenately progress.
     
  12. Coccinelle

    Coccinelle Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Posts:
    211
    Location:
    France
    Last edited: Sep 13, 2011
  13. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    8,938
    Location:
    North Carolina
    Its not servers but a bug. Once you try to activate it, the tray icon spins for the update on install. After a lengthy spin, it fails to update or activate. Once you have tried to activate and try again later, the tray icon does not spin. I think after the intial install of activating, it fails all subsuquent attempts. I reinstall and same issue.
     
  14. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    8,938
    Location:
    North Carolina
    now it updated and shows when my license expires but says not activated.
     

    Attached Files:

  15. Coccinelle

    Coccinelle Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Posts:
    211
    Location:
    France
    My last exe from Eset.com take my password but the skin is like this: at all my PC...a-ha-ha ha
     

    Attached Files:

  16. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,180
    Location:
    Managua, Nicaragua
    You can download the MSI installer itself for your computer architecture.

    Or you can use the small download utility, it will download the adequated installer for your computer.
     
  17. Coccinelle

    Coccinelle Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Posts:
    211
    Location:
    France
    My Laptop is 17 inch.
    This is the bugg of this version.Are you saw my post?
    http://www.wilderssecurity.com/showpost.php?p=1936955&postcount=12
     
  18. piranha

    piranha Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Posts:
    623
    Location:
    Laval, Qu?bec, Canada
  19. piranha

    piranha Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Posts:
    623
    Location:
    Laval, Qu?bec, Canada
  20. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,180
    Location:
    Managua, Nicaragua
    Sorry my previous post is in response to your question: how is the original?
     
  21. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    The 16.9 widescreen High Definition.:D
     
  22. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    8,938
    Location:
    North Carolina
    got up this morning and did a clean install. Worked perfectly and activated. Thanks Eset.:thumb:
     
  23. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    8,938
    Location:
    North Carolina
    if you put a W in that tray icon of the antivirus you would have,,,,,ah forget it.
     
  24. lucijamtrv91

    lucijamtrv91 Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Posts:
    37
    hello!
    i would ask anyone who know where i can purchase the licence I mean good price for eset v5...thanks
     
  25. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,180
    Location:
    Managua, Nicaragua
    even so, I would prefer to use So instead of We, but never the proactive protection by ESET.
     
Thread Status:
Not open for further replies.