Zuma won't work after installing SpywareBlaster 3.4

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by LaRock, Sep 4, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LaRock

    LaRock Registered Member

    Joined:
    Sep 4, 2005
    Posts:
    1
    I just installed SpywareBlaster 3.4. I have no clue if I have it set up correctly (obviously I've sone something wrong to have Zuma crash on me).

    I enabled protection on everything (IE, Firefox, and the Restricted Sites section). Could someone please help me find whatever it is that I need to change? Zuma will start up, and even play for a few levels. Then it will crash and I get a message to send a report due to the error.

    Usually my desktop wallpaper disappears as well, if that helps diagnose the problem.

    So far everything else works (I haven't tried all my other programs).

    Thanks in advance for any and all help!
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hi LaRock. :)

    Welcome to Wilders.

    As far as setup, enabling all protection is the right way to go. ;) :D

    I would asumme since this program(Zuma) does start the problem is not SWB but to rule this out just disable the protection in SWB then test that program and see if it functions as it should.

    U can take it one step further also by just going into SWB and just disabling activex, cookies and restricted sites seperately to pinpoint indeed it is SWB and exactly which section it is in.



    snowbound
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.