Zemana AntiMalware 2 BETA

Discussion in 'other anti-malware software' started by Emre TINAZTEPE, Jan 20, 2015.

  1. XIII

    XIII Registered Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Posts:
    1,109
    Where can I find the beta links?

    (I have a lifetime beta license)
     
  2. siketa

    siketa Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Posts:
    2,718
    Location:
    Gaia
    hxxp://cdn9.zemana.com/AntiMalware/2.17.1.839/Zemana.AntiMalware.Setup.exe
    hxxp://cdn9.zemana.com/AntiMalware/2.17.1.839/Zemana.AntiMalware.Portable.exe
     
  3. ida15

    ida15 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2015
    Posts:
    202
    Location:
    Bosnia and Herzegovina, Sarajevo
    Hi,

    Sorry for the delay in my reply. It works perfectly fine with other AVs, so there will be no problem, it will only add additional layers of security, so you are all set!
    Yup you may use the lifetime license key you were provided with.

    It's in beta so we will fix this, thank you.

    Thank you, it will that is why it's only in Beta :)

    You are welcome!

    We will fix this as well and make it auto-update. That is why it's only in Beta so you guys can tell us what to improve, add and so on.

    My real name is Ida, not Aida :)

    Regards,

    Ida
     
  4. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,805
    I have the latest (2.17.1.839) ZAM portable version.
    I want to know how many services are running in ZAM normal version and the RAM consumption for each one.

    Can somebody post i.e. a screenshot from the Windows Task Manager?
     
  5. roger_m

    roger_m Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    8,070
    Thanks Ida.
     
  6. pb1

    pb1 Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2014
    Posts:
    786
    Location:
    sweden
    Good to hear ! Thank you IDDAAAA.... .

    But it is to early to use if it works as someone mentioned that it just takes a file away that it sees as infected without user input or ability to recover that file. That makes it a dangerous software !
     
    Last edited: Oct 9, 2015
  7. ida15

    ida15 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2015
    Posts:
    202
    Location:
    Bosnia and Herzegovina, Sarajevo
    You are very welcome!

    It's not a dangerous software by any means. Sorry but how is it dangerous? It keeps the bad guys out! If our scanner sees it as infected indeed, then the best thing would to remove it, right? But I get your point, if it is a FP you definitely want to report it as one.

    My point overall: if a file is malicious why would you want it in your PC anyways? To look back it, and be... oh I see this bad boy infected me :) Remove the bad files, no need to look back at them and keep them :) Unless it's a FP. But we are working on making ZAM the best possible solution out there, since its only in BETA, I suggest you hold your horses. Cut us some slack. :) Our dev team is working around the clock, and they are really hard-working guys.

    You are welcome :)

    unnamed.png

    Thanks for all your feedback and comments. Highly appreciated! :cool::thumb::)

    Wishing everyone a great weekend!

    Ida
     
  8. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    6,100
    Location:
    USA
    It has already been stated that this is not a "feature" and will be corrected as the software is improved.
     
  9. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    1,292
    Location:
    USA, MICHIGAN
    Anyone have an idea what this threat is?
     

    Attached Files:

  10. Nitty Kutchie

    Nitty Kutchie Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    160
    Can you please explain cause i see they have an action button that give you options to quarantine or delete.
     
    Last edited: Oct 9, 2015
  11. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,805
    @ ida15,
    Thanks for the info Ida. :thumb:
     
  12. pb1

    pb1 Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2014
    Posts:
    786
    Location:
    sweden
    Just installed the new version with realtime protection; it has quarantine possibility contrary to former information in the thread.
    After installation it updated the definitions so it is not all about the cloud obviously so the question becomes - how often does it update them ? Anyone knows ?
     
  13. Nitty Kutchie

    Nitty Kutchie Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    160
    I think as it is cloud base it is always up to date.
     
  14. XIII

    XIII Registered Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Posts:
    1,109
    Thanks!
     
  15. roger_m

    roger_m Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    8,070
    There's no ignore option. Often I don't want to quarantine or delete found items.
     
  16. clubhouse1

    clubhouse1 Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Posts:
    1,124
    Location:
    UK
    Not for the Pandora real time analysis.
     
  17. smith2006

    smith2006 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    797
    ZAM 2.17.839.0 kept crashing after detecting infected items (tried many times & even disabled other security software)

    Tried deactivating Real Time Protection & Pandora Real Time Analysis, but still encountered the same error.

    Bug reports submitted.

    Before.jpg was the screenshot just before the crash.

    Update: Uninstalling & reinstalling ZAM 2.17.839.0 again, didn't work.
    Uninstalling ZAM 2.17.839.0 & reinstalling ZAM 2.17.1.116 solved the issue.
     

    Attached Files:

    Last edited: Oct 9, 2015
  18. metmichallica

    metmichallica Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Posts:
    183
    I noticed something even though realtime protection is enabled it still isn't on and let through the eicar test file and a couple iwin files. It is like it is off. Windows 7 Norton Security Suite 6gigs ram. Thank you.

    Michelle
     
  19. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,738
    Like the developers said it monitors on-execution, meaning you'll need to open those executables for ZAM to see it.
     
  20. Nitty Kutchie

    Nitty Kutchie Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    160
    I knew something was off especially when i checked security & it did not even mention anything about 2 av's active left me thinking. Security Center does not even acknowledge that it is active.
     
  21. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    4,415
    Location:
    Under a bushel ...
    Edit: That was Win 8.1. On Win 7 deep scan just hangs after a while.
     
  22. metmichallica

    metmichallica Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Posts:
    183
    I was opening the files and it didn't do anything.
     
  23. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,738
    Hmm then either something is wrong with the software/configuration/system, or ZAM just doesn't detect those files.

    Have you tried manually scanning them?
     
  24. metmichallica

    metmichallica Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Posts:
    183
    It detects them when I manually scan, but not when I download and open them.
     
  25. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,805
    +1

    @ Emre, @ Ida,
    I can replicate the issue.

    ^
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.