Yahoo! Server in Iran?

Discussion in 'other security issues & news' started by Daveski17, Dec 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,488
    Location:
    Lloegyr
    Does anyone use Flagfox or similar? Tell me my eyes aren't fooling me & click on the article entitled '5 things your landlord won’t tell you' on the Yahoo Homepage (see link) & tell me that Flagfox doesn't clock the server as in Iran. :eek:

    Yahoo UK & Ireland
     
    Last edited: Dec 2, 2010
  2. vtol

    vtol Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Posts:
    774
    Location:
    just around the next corner
    you are right

    Host Name: proxy1.stage.finance.vip.ird.yahoo.net
    IP Address: 188.125.65.211

    but that seems to be erroneously, albeit different geo ip databases showing the ip located in IRoI....
     
    Last edited: Dec 3, 2010
  3. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,488
    Location:
    Lloegyr
    It's probably just gremlins ...
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.