XP login loop after Disk Clone

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Peter Ntoro, Jun 25, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Peter Ntoro

    Peter Ntoro Guest

    I have an XP with SP2.

    I used Acronics True Image Workstation 8.0.

    Tried to Disk Clone my Hard Disk to another one of the same size in case of a Hard Disk crash.

    After I cloned it, I booted from the second hard disk, but after I login the system logs me off right away, and I get the login prompt again. Its like been in the login loop.

    When I cloned I selected Automatic mode, and deleted the old partition on the second hard disk.

    Please, any ideas what the problem is?

    Thanks,

    Peter Ntoro
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Peter,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Could you please do the following:

    - Download Acronis Report utility from http://www.acronis.com/files/support/AcronisReport.exe;
    - Run Acronis Report utility and select the "Create bootable floppy" option;
    - Insert a blank floppy disk in the floppy drive and proceed with creating the bootable diskette;
    - Boot the computer under consideration from this diskette and wait for report creation process to complete;
    - Send the report.txt file from the floppy disk to support@acronis.com along with the link to this thread.

    We will investigate the problem and provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
Thread Status:
Not open for further replies.