XP gets frozen after instalation

Discussion in 'ESET Smart Security' started by ViniciusRocha, Jun 12, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ViniciusRocha

    ViniciusRocha Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Posts:
    2
    Hi guys,

    This is what happen:

    I already installed Smart Security 4 in my computer. Thought, I installed the version for Windows Vista in my Windows XP system. It was a mistake. Big mistake, because after that, when the machine restarted, everything got frozen (all the icons), except the arrow of the mouse, but everything appears on desktop, but I cannot open.

    I tryed to put on the safe-mode, and tryed to make the restoration of the system to a day before that, but the PC don´t respond after restart.

    Please, guys, give me some help! I did that in a PC of a friend, not in "my computer" like I said before.
     
  2. BrophNZ

    BrophNZ Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Posts:
    4
    Have you uninstalled all previous Antivirus?
     
  3. ViniciusRocha

    ViniciusRocha Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Posts:
    2
    Actually.. no

    No! There was already installed the Avira-Antivir. :'(

    Bullshit! Did I make all the mistakes as a human being can do?

    What can I do know? Told me not to format, please!

    Thanks for helping!
     
  4. BrophNZ

    BrophNZ Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Posts:
    4
    Uninstall ESET, then uninstall Antivir, then reinstall ESET.
     
  5. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.