XP Activation

Discussion in 'sandboxing & virtualization' started by MrTeckie, Jul 5, 2017.

  1. MrTeckie

    MrTeckie Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2012
    Posts:
    16
    I have XP Home installed in VMware. It has been a few weeks since I have run it. I decided to run it and I get am the message. "This copy of Windows must be activated...". I choose yes to activate it. I then get the activation box that says it is already activated. I had activated it when I first installed in months ago. I have never had a problem until now.

    It won't let me log in. Is there a way to fix it without having to setup a new virtual machine and reinstalling my games and software? I have not made any changes to the VM and I am running it on the same host machine.

    I have the virtual drives installed on a USB hard drive. The only changes I made was that I move the drive to a different port on my hub. Also, I updated to the newest version of VMware, but I did not run the VM at the time to make sure it was still working. I restored to the previous version of VMware, but it did not fix it?

    Has anyone seen this problem and know what caused it? Is there a simple fix? Thanks.
     
  2. Jo Ann

    Jo Ann Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Posts:
    533
  3. imdb

    imdb Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Posts:
    883
    @Jo Ann
    he says he can't log in to windows.
     
  4. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,725
    Unfortunately I do not know the answer, but you should really use snapshots (or at least copy the VMDK file).
     
  5. xxJackxx

    xxJackxx Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    4,416
    Location:
    USA
Loading...