WSA v8.0.4.66 Released

Discussion in 'Prevx Releases' started by Triple Helix, Mar 6, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    Last edited: Mar 6, 2014
  2. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,875
    I just checked for it via the tray icon. Not available, as yet.


    A little slow coming through the turnpike. ;)
     
  3. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,875
    The update just came through! :)
     
  4. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    Updated just now. Thanks.:thumb:
     
  5. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,960
    Location:
    Boston, MA
    What does "Further scan engine improvements" mean in regard to detection? Should we be seeing an improvement in detection with this.
     
  6. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    In general yes. ;)

    TH
     
  7. The Seeker

    The Seeker Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Posts:
    1,100
    Location:
    Adelaide
    Nothing like seeing the new exe file smaller than the last :D

    Clipboard Image.png
     
  8. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    LOL.:D "Small is beautiful".:cool:
     
  9. Dragon1952

    Dragon1952 Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Posts:
    1,096
    Location:
    Hollow Earth - Telos
    66 seems to be a lot better for me to use now with Chrome. Slowdowns in background problems and extension problems seems to be better.
     
  10. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    Okay I'm facing browsing slowdowns with v8.0.4.66. WSA has compatibility issues with Win 8.1 leading to slowdowns in browsing with many opened tabs. The slowdown could easily be solved by disabling the add-on. But with the latest 66 version the slowdown persists even after disabling the add-on. The slowdown is not as much as before but still significant enough to cause an annoyance with a consequence of frustration. :(
     
  11. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Could you write into our support inbox so that they can collect some verbose logs related to the web filtering components?

    Thanks!
     
  12. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    I'm not sure it will work. The last time I wrote to the inbox, they did collect logs but could not reproduce the problem. They advised me to disable the add-on. And it worked until now. With the latest version the slowdown doesn't go away with only disabling the add-on. I have disable the whole Web Shield.

    Well I'll write to the inbox anyways. Let's just hope the team can reproduce the problem this time.
     
  13. Dragon1952

    Dragon1952 Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Posts:
    1,096
    Location:
    Hollow Earth - Telos
Thread Status:
Not open for further replies.