WSA v8.0.4.48 BETA

Discussion in 'Prevx Betas' started by Tarnak, Jan 17, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,875
    Just got it. ;)
     
  2. smith2006

    smith2006 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    759
    I guess Webroot had forgotten to change the version number.

    After updating to the latest v8.0.4.48, It still shows v8.0.4.46 under "About SecureAnywhere".
     

    Attached Files:

  3. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Can you try to do a clean reinstall of the Beta with a reboot in between? And I think they need to update the Copyright to 2014. :D

    TH
     
  4. CommanderShran

    CommanderShran Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2014
    Posts:
    5
    Location:
    United States
    I did a clean install of the beta with a reboot but I have version .46 still :p
     
  5. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Yes the Beta file still says .46 as I just downloaded a fresh copy o_O

    TH

    2014-01-18_0-50-08.png
     
  6. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    yup same here
     
  7. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,875
    Mine is OK! ;)

    ScreenShot_WSA_v8.0.4.48_04.gif
     
  8. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Any issues? It looks like it was rolled back to .46 maybe Joe will let us know soon!

    TH
     
  9. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,875
    Hi Dan,

    I had an issue updating to VS v1.30, and had to rollback via System Restore which saved my bacon.

    However, it took me back to WSA v8.0.4.46
     
  10. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Does it try to update to .48? And I had no issues with VS 1.30.

    Daniel
     
  11. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,875
    Because I have SSM, this is the popup I got the other day, for v8.0.4.48.

    ScreenShot_WSA_v8.0.4.48_01.gif

    I saved the installer so I could rerun it, and get this beta reinstalled.

    But, since you haven't got it, yet, maybe I should wait.
     
  12. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    We rolled back .48 to .46 as we're investigating a possible issue at the moment on the backend. It might not be caused by the agent update but we're just looking to reduce variables.
     
  13. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,875
    I'll wait until it comes through, again. ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.