WSA v8.0.2.79

Discussion in 'Prevx Releases' started by Umbra, Dec 14, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Umbra

    Umbra Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Posts:
    2,148
    Location:
    in a remote land :)
    just got it
     
  2. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    3,764
    Location:
    Outer space
    Just got it here, the lock icon is now green :S Other than that, everything seems fine.
     

    Attached Files:

  3. PC_Fiddler

    PC_Fiddler Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Posts:
    167
    Location:
    Yorkshire - UK
    This PC just auto-Updated but I didn't notice the icon change, 0 out of 10 for observation, though I'm not a morning person - (not that good the rest of the time either) :argh:
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Confirmed will post Change log when it's released.

    TH
     
  5. zerotox

    zerotox Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Posts:
    417
    Great!!! I don't have any more problems with Firefox and it's protected again by Identity Shield under Windows 8!!!
     
  6. Dark Star 72

    Dark Star 72 Registered Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Posts:
    703
    Sorry to be be a killjoy but after the talk about the little gold lock on the icon being difficult to see Webroot have now changed it to green and made even harder to see o_O
    Also, I notice that this stupid green lock is on all the time the browser is open and never changes now matter what settings you have set. No matter wether I have max https or low http settings for a particular site it stays the same.
    Perhaps there is an explanation for this but I am not impressed at the moment.
     
  7. acooldozen

    acooldozen Registered Member

    Joined:
    Oct 16, 2005
    Posts:
    218
    Location:
    White Rock, BC, Canada
    I'd rather see it on then off!
     
  8. Dark Star 72

    Dark Star 72 Registered Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Posts:
    703
    I'm afraid you seem to be missing the point.
    It needs to be more visible, more obvious. I want it on as well but needs to be colour coded according to level of protection applied to the site you are on. It's already too small and difficult to see, there is no need to camouflage it for goodness sake.
    I'm not the only one who has complained about the lack of visibility, not everyone has super sharp vision, some people here are of mature years who's eyesite is not what it used to be.
    What has been asked for is something more obvious - in the browser itself like there used to be.
     
  9. gate1975mlm

    gate1975mlm Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2004
    Posts:
    156
    I am very patiently waiting for the fix for the right click "Scan with Webroot" and "Permanently erase With Webroot" "bug" where it stops working to be fixed in one of these newer builds so far no luck with 8.0.2.66 maybe 8.0.2.79 will have the fix ;)

    Or maybe Webroot is still working on it since I have not heard back yet from there tech support.
     
    Last edited: Dec 14, 2012
  10. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,731
    Location:
    New York City
    I'm surprised I was updated. I'm usually one of the last.
     
  11. jmc777

    jmc777 Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Posts:
    244
    I'm getting typing weirdness with this version on Windows 8 64-bit. Sometimes the first letter typed doesn't register. Anyone else experiencing this?

    I'm going to disable identity protection for a bit to see if it's the culprit.

    Edit: Yeah, it's identity protection causing it.
     
    Last edited: Dec 14, 2012
  12. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,723
    Location:
    localhost
    The anti-keylogger (identity shield) seems also somehow broken. It only protects the first key typed-in then the rest is open air.
    Tested with SpyShelter antitest (on win8 32bit)

    Anyone else getting the same?

    EDIT: and yes I have also the issue of the first key pressed sometime
     
    Last edited: Dec 14, 2012
  13. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    having the same issue sometimes with the first key being pressed.
     
  14. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    The lock icon was changed to green to prevent confusion for users who think it means HTTPS. We've changed how the Identity Shield works so now it will always protect all websites, with additional customization available through the Protected Websites feature still just for specific cases.

    We're investigating the keyboard protection on Windows 8 but it so far looks to be OS-specific and Win7/Vista/XP are still fully protected, and the rest of the Identity Shield protection is still in place (which is the far more important aspects of it).

    We'll be publishing a full changelog shortly but let me know if you have any questions in the meantime!
     
  15. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    i dont see the lock icon anywhere where would it be?? ahh okay maybe for the toolbar this must be for the toolbar i currently have it disabled that must be why. but i have never seen a lock icon yeto_O
     
    Last edited: Dec 14, 2012
  16. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    On the System Tray Icon by the clock.

    TH
     
  17. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    hmm i never have a lock on my icon?? any thoughts??
     
  18. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
  19. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,723
    Location:
    localhost
    You only see it when you are browsing the web with supported web browsers...
     
  20. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    yeah i have firefox as well as a another program added to that list and there is no lock icon for either of them.
     
  21. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,723
    Location:
    localhost
    and you are on build ....2.79?
     
  22. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Before .79 it would only show on HTTPS sites by default and Joe is now saying it shows on all websites so maybe do a clean reinstall? Uninstall reboot and install the new build with the link you have.

    TH
     
  23. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    As I had HTTPS & HTTP set to Max I have set to default and the lock shows on all websites now. ;) But I will set HTTP back to Max from default Low never had an issue before.

    TH
     
  24. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    yes correct
     
  25. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    clean install even activated one of my 3pc keys and same thing no lock under default settings.

    also since i used a 3pc key on this machine and set up a online account finally it says 0 pc's protected. why is it not showing this one there??
     
Thread Status:
Not open for further replies.