WSA v8.0.2.120 Beta

Discussion in 'Prevx Betas' started by pegas, Mar 12, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,016
    Just auto-updated. No visible changes at the first glance but believe there are some under the hood ;)
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Confirmed thanks pegas. :thumb:

    TH
     
  3. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,559
    This beta is giving me issues with Chrome. When I open the browser, none of my tabs open. When I shut down WSA, the it seems to works fine. Any one else seeing this?
     
    Last edited: Mar 13, 2013
  4. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    There weren't any changes in this build related to browser support. Could you see if it has to do with the WSA Lastpass plugin within Chrome (and if disabling that fixes it?)

    Thanks!
     
  5. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,559
    I tried disabling Lastpass. The webroot password manager was always disabled, so I just tried removing it. The problem continues though.

    Other extensions I use include Honey, Adblock plus, google docs, invisible hand.

    Edit: I just tried disabling all extensions, but the problem remains.
     
  6. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,559
    Never mind. The issue is Bitdefender Free. Evidently like with Comodo, there are Chrome issues with WSA. I uninstalled it and will just use WSA.

    BTW I had tried closing BD Free for testing, but there is a process that still runs afterwards.
     
  7. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,875
Thread Status:
Not open for further replies.