WSA Issue with Chrome 15 Lastest Update

Discussion in 'Prevx Releases' started by JCRUYFF, Nov 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JCRUYFF

    JCRUYFF Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Posts:
    87
    Hello

    when i go to hotmail.com(https) the lock icon in WSA don`t appear but its appear in the second time when i visit the page is this a incompatibility issue?
     
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    It's possible that it's an incompatibility. Could you try just changing your protection for HTTP websites as well to ensure it shows anyway?
     
  3. JCRUYFF

    JCRUYFF Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Posts:
    87
    Hi.
    I Changed my HTTP Protection Websites to High Before Test , another question why the lock icon still appear when i close the httpso_O is by design??
    when i try CRTL+ALT+END sometimes Appear the warning and sometimes no is by design ?.


    Thanks
     
  4. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    The lock will close when no protected data is on the system anymore - you won't see any negative side effects in the meantime so there shouldn't be a problem. Control Alt Delete is sometimes not handled by the OS properly when WSA is protecting keystrokes with an active window so you'll want to open another window in the foreground to allow Control Alt Delete to work.
     
Thread Status:
Not open for further replies.