WRSA.exe FP as Malware !

Discussion in 'Prevx Releases' started by CloneRanger, Dec 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
  2. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
  3. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    @ TH

    Don't know why the link is broken ? Anyway, i thought i was doing Webroot a favour letting them know ! :(
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    You can say "WRSA.exe detected by 3 AV's as Malware" on VT but no link posting. https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=180057

    TH
     
  5. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    wow odd i have notified 2 of them that i use that its a fp hopefully they will correct it.
     
  6. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,728
    Location:
    localhost
    Yes, rather than report it here is best to directly report the FP to the companies concerned.
     
  7. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Thanks, I'll work on contacting them as well....... if anyone is a customer of these vendors, it would be great if you could write to them as they'll answer their own customer quickly.

    Thanks!
     
  8. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    @ PrevxHelp

    Hi, glad you appreciated my heads up ;) & hope it gets resolved soon :thumb:
     
  9. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    i already reported it to avira when it was first seen and i also reported it to trend but they seem to still detect it. i dont use rising.
     
  10. Techfox1976

    Techfox1976 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Posts:
    749
    This is why I don't use Trend. :) Report something to Webroot and it's fixed in a few hours or less.
     
Thread Status:
Not open for further replies.