WRSA - browsing considerably slower

Discussion in 'Prevx Betas' started by raven211, Aug 13, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    Running WRSA in conjunction with Avast! Free ATM and I experience severe slowdown in browsing.


    EDIT: Taking a closer look, it's when it has established a connection, but it's waiting for the data from the webpage.
     
    Last edited: Aug 13, 2011
  2. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    FWIW I found that my Browsers are very snappy but I just use WSA, Look'N'Stop & WinPatrol in reatime!

    TH
     
  3. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    We're aware of some other issues with Avast compatibility and this slowdown is likely related. We're investigating this closer and should hopefully have it improved in the next update.
     
  4. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    Which shields are u using raven ? im using ais with wsa and havent noticed any slowdowns yet
     
  5. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    All shields. Web shield or Network shield might be conflicting with WRSA.
     
Thread Status:
Not open for further replies.