Worm Guard question with Firefox

Discussion in 'WormGuard' started by Rilla927, Aug 9, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    I installed WG on my J drive and copied the WG Key to the folder. When I open WG on my desktop it says it's licensed to me and it's WG 4.0.

    I used Firefox browser as my default. I went to click on a file and WG come up saying it was a suspicious file asking me what to do. I noticed it said 30 day Trial Version.

    Can anyone explain this?
     
  2. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    It's a long time error - your version is V3 :)

    This is because the installer uses multiple extensions such as ff\.123.exe These could be suspicious as some older viruses used double extentions to fool ppl.
    virus.doc______________.exe as an example though the line would be spaces so you could miss seeing the .exe at the end. and think it was just a plain .doc

    HTH Pilli
     
  3. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    Pilli,

    I didn't quite understand what you mean't. If I click on the WG icon on my desktop, it say's "Licensed to me (my name). If WG questions a file, when it come's up, it say's "Evaluation Version 30 Days", in IE and Firefox. That's what is puzzling me.

    Are you saying I need to put it on C drive? Is there a work around, so I can keep on other drive?

    Thanks
    Rilla927
     
  4. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Sorry I misunderstood your question, in fact that is another nit - Your licence is valid. :)
     
  5. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    It won't all of a sudden quit working on me, will it? I was just concerned about it saying 30 day evaluation when I have a Full Licensed version, that's all.

    thanks Pilli

    Rilla927
     
  6. Tassie_Devils

    Tassie_Devils Global Moderator

    Joined:
    May 8, 2002
    Posts:
    2,514
    Location:
    State Queensland, Australia
    Hi Rilla.....

    Nope, absolutely not mate, it keeps on working. Everyone's nearly has the same problem including me. Registered on main interface, but when I test it, up it pops with 30 eval... :D :D

    Cheers, TAS
     

    Attached Files:

  7. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    Thanks Tassie,

    so I'm not the only one

    Rilla927
     
Thread Status:
Not open for further replies.