WinHki

Discussion in 'other anti-virus software' started by iceni60, Nov 4, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    ever heard of this (WinHki) sounds like a funny name to me :D . it looks like a zipper to me but it says it uses checksums or something to find virii
    http://www.winhki.com/en/index.htm
     
  2. Gerly

    Gerly Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2004
    Posts:
    3
  3. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    6,137
    Location:
    Hawaii
    Winhki.com domain was created 8/13/2003. Owner's address is listed as Paldau, Austria.

    Based on the description of hki's antivirus HERE, it is in reality a file integrity checker. Quote-in-part...
     
  4. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,749
    Location:
    EU
    Hi,

    I did and it is running..........it is looking at checksums only and will alert (I think) when something changes. I don't notice any strange system behaviour.

    Gerard
     
  5. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    6,137
    Location:
    Hawaii
    @Gerard- I was modifying my post during which time you entered your information. I apologize for the confusion. Thanks for giving hki a trial. I hope you will post more info later, as you have further experience.
     
  6. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,749
    Location:
    EU
    Attached is a screenshot of the AVirus.
    Scan interval is set in this case on 30 seconds which you can set by yourself to any number from 1 second.
    When scanning in my case it uses about 43% CPU, however scanning time is not even 1 (one) second. So about simular to Bazooka.
    Regards,

    Gerard
     

    Attached Files:

  7. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,749
    Location:
    EU
    And the options menu:
     

    Attached Files:

  8. Gerly

    Gerly Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2004
    Posts:
    3
    Hallo,

    is the programm good and stable or needs to much resourcen and CPU?
     
  9. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,749
    Location:
    EU
    Hi Gerly,

    I dont know if it is good, I have nothing to check it. Stable? It just sits there in the systray and watch for any changes in checksums :doubt:. Furthermore look at the shots in my earlier posts.
    I would say just try it, can't do any harm I can think of.
    Regards,

    Gerard
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.