win2003 change computer name then fail to connect to ERAS

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by SunRui, Apr 1, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SunRui

    SunRui Registered Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Posts:
    42
    Hi, have you ever encounter it?

    I know reinstall ERAS can solve it ,but are there any other solutions? more useful~
     
  2. YeOldeStonecat

    YeOldeStonecat Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2005
    Posts:
    2,345
    Location:
    Along the Shorelines somewhere in New England
    Did you delete the "old" listing in the RAC? And give it a few minutes to reappear.
     
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,408
    Try enabling the "Ignore database server name mismatch" option in the advanced ERAS setup.
     
  4. SunRui

    SunRui Registered Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Posts:
    42
    :thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.