Win 1 year TrustPort Total Security 2012 License

Discussion in 'other anti-virus software' started by sm1, Sep 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. abels

    abels Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Posts:
    103
    Location:
    Danang, VN
    The license is only activate the Trustport Total Protection, I think so
    I've removed Trustport and installed Avast. Light protection :D
     
  2. sg09

    sg09 Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Posts:
    2,808
    Location:
    Kolkata, India
    You can also use the key to activate Trustport USB Antivirus.
     
  3. sg09

    sg09 Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Posts:
    2,808
    Location:
    Kolkata, India
    Well !! y full PC scan of 800 Gb of files took ~8 hrs to complete. RAM usage 50% on average. 11 FP...:eek:
    1. Slimdrivers installer
    2. McAfee Site advisor uninstaller
    3. ExeRadar pro installer
    4. NVT process protector installer
    5. Process Lasso installer
     
  4. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,995
    Well since the thread I started was closed I'll post here, does Trustport include any type of behavior monitor/blocker? Or is it primarily a signature based antivirus program?

    Also, does anyone know how VIPRE, VBA32 and Dr. Web add to Trustport as I saw in another thread some of their technology is included in the Trustport scanner.
     
  5. NAMOR

    NAMOR Registered Member

    Joined:
    May 19, 2004
    Posts:
    1,529
    Location:
    St. Louis, MO

    http://www.trustport.com/en/products/trustport-antivirus


     
  6. Duradel

    Duradel Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Posts:
    363
    Location:
    Melbourne, Australia
    Extremely easy game to play and it was pretty fun too try to decrypt the messages. Rescued 5 satellites and got a free license in any case yay :)

    EDIT: Installed and haven't noticed any noticeable lag while using it.
     
    Last edited: Sep 11, 2011
  7. Sportscubs1272

    Sportscubs1272 Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Posts:
    341
    I was wondering if TrustPort has an anti-malware or HIPS module with the two different scanners? It doesn't seem like it has a cloud feature like Panda or perhaps Norton Antivirus. I had to dig through the layers to turn on the the advanced options.

    I have a license for Norton Antivirus so I might go back to that after testing TrustPort. The full scan seemed to take twice as much time on TP. Does it have a feature to skip already scanned files?
     
  8. gery

    gery Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    2,145
    now unless they have changed it here you can learn more about the extra engines
     
  9. Kernelwars

    Kernelwars Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Posts:
    2,155
    Location:
    TX
    ah I won the license too.. will give it a spin.. I am hoping to surprised:D
     
  10. Gauchoo

    Gauchoo Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Posts:
    83
    Location:
    Scotland
    In this day and age why is there no official user forum for their products ... unless i've missed it.

    Tried this a few month ago when version 12 came out and it failed pretty bad with my little humble malware testing. A 3 month old fake av got through and the web protection was bad.

    That was using the default settings though, might try it with advanced settings.
     
  11. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,738
    After entering my Hotmail alias, and defeating one level, I didn't get any license. Will try again.

    Interesting, how did you do that? Application virtualization?

    Good info, probably will try that first.
     
  12. Duradel

    Duradel Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Posts:
    363
    Location:
    Melbourne, Australia
    There is a button on the right hand side that becomes selectable once you finish the first level. After you press it the button should have the word 'sent' underneath it instead of 'locked' I think.
     
  13. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,738
    Didn't see that, thanks. Already defeated 7 levels, much easier after winning first one.
     
  14. enemyofarsenic

    enemyofarsenic Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2011
    Posts:
    85
    Does Trustport USB Antivirus need autorun from the usb for its resident protection to work? What if the usb's autorun function has been disabled (thru panda vaccine/bitdefender immunizer)?
     
  15. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,738
    Now it's taking forever applying updates. At least the USB version seems to have Windows PE CD as well.
     
  16. emperordarius

    emperordarius Registered Member

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Posts:
    1,218
    Location:
    Who cares
    If you're using GMail and you don't get the license email, you might want to check your spam folder.
     
  17. Kernelwars

    Kernelwars Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Posts:
    2,155
    Location:
    TX
    I tried it last night..after installing this.everything became slow.. did a restart it took couple of minutes while normally it takes 20 -25 seconds.. tried to open chrome it took forever and a day.. tried to launch sharepoint designer everything froze and had to do force a reboot and politely uninstalled it:eek:
     
  18. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,738
    Unfortunately, the USB version just seems to have AVG, real-time protection can't be disabled (only paused), and only works in a USB drive. Full version next.
     
  19. sg09

    sg09 Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Posts:
    2,808
    Location:
    Kolkata, India
    Yes it requires autorun. If that is disabled you need to execute the executable.
     
  20. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,738
    Just installed it, and there's a dizzying amount of features. No way would I use this for on-demand scanning. Windows AIK is also needed for the PE. Ugh, luckily it's all in VMware.
     
  21. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,995
    anyone just running the av only? apparently the license key is supposed to also work in the av.
     
  22. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,738
    Finally created Windows PE CD, but where the heck is it?
     
  23. gery

    gery Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    2,145
    folks i am running the total protection thing and and it did slow down things in the beginning while the update and the first customized scan finished and now it is not heavy at all. so i think it should just do its job in the beginning and it is just fine. My laptop only has 2 gigs of ram and it is not a problem at all. I might keep it for a day or so. The first full scan only took 30 minutes or something and the second a lot less. The only thing i see it is the fact that the registry has to be scanned separately
    So i think it is ok:thumb: :thumb: :thumb: :thumb:
     
  24. sm1

    sm1 Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Posts:
    567
    All unregistered activation codes will expire on 31st December 2011:(
     
  25. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    Downloading, now thats a heavy setup :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.