Will SpywareBlaster protect me when its closed?

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by sparkster, Oct 9, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sparkster

    sparkster Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2004
    Posts:
    3
    I'm new to SpywareBlaster but have used Ad-aware and Spybot for some time. I went for SpywareBlaster for the fact it stops ActiveX components and spyware being installed so it doesnt even get onto my system!

    One question I do have though, to be protected, do I need to have SpywareBlaster open or is it still doing he job when its closed down?

    Will it also protect me against getting components installed via programs like ICQ - I always thought ICQ was secure but via 1 advert coming through ICQ Lite, I have been reciving ActriveX promots to install Gator, Gain and PrecisionTime!

    Thanks in advance for any help
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hi sparkster :)

    Welcome to Wilders.

    As to your first question, SpywareBlaster is not a running app. so all u have to do is enable all protection then check for updates periodically.

    Explained here,

    http://www.javacoolsoftware.info/kb/



    snowbound
     
  3. sparkster

    sparkster Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2004
    Posts:
    3
    Thanks! :)
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Your Welcome!;) :D


    snowbound
     
  5. Deke

    Deke Registered Member

    Joined:
    May 30, 2004
    Posts:
    42
    Location:
    Texas
    Not to be an echo but straight from Spywareblaster when you try to minimize it.
     

    Attached Files:

  6. sparkster

    sparkster Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2004
    Posts:
    3
    I didnt get that message when I minimised :doubt:
     
  7. Deke

    Deke Registered Member

    Joined:
    May 30, 2004
    Posts:
    42
    Location:
    Texas
    You must have clicked the "Do not show this message again" box the first time it came up.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.