Wilders site slowed down?

Discussion in 'General Topics' started by act8192, Sep 12, 2015.

  1. act8192

    act8192 Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2006
    Posts:
    1,273
    Past 2-3 days this site has slowed down. Sometimes it's loading for a long time. It used to be the snappiest site ever seen. Is it me or some maintenance going on?
     
  2. Infected

    Infected Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2015
    Posts:
    665
    For me, the internet itself is slowing down. Pages seem to take forever to load and I have 50mb internet.
     
  3. Mister X

    Mister X Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Posts:
    1,765
    Location:
    Mexico
    Slow some pages at my end: Mexico.

    Ed.~ Google engine was slow as molasses like a quite few other pages in my country. Now the Internet is back to normal at my end.
     
    Last edited: Sep 12, 2015
  4. Alexhousek

    Alexhousek Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Posts:
    410
    Location:
    USA--Colorado
    It might be regional as I'm having no such issues. It appears to be as fast as usual. BTW--I am in the US.
     
  5. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    769
    Location:
    "Here on Wilders"
    Periodically the last few days I've been getting the same thing for this forum, slow loading. In the US with internet speed 85mb.
     
  6. subhrobhandari

    subhrobhandari Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    708
    From India here, no slowdowns on a 512 kBit line.
     
  7. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    2,878
    Location:
    Australia
    No slowdown here either.
     
  8. Tyrizian

    Tyrizian Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Posts:
    2,806
    No slowdown on my end
     
  9. Minimalist

    Minimalist Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Posts:
    5,070
    No slowdown for me either.
     
  10. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    769
    Location:
    "Here on Wilders"
    It's doing it again, slow loading with IE-11, Win 7. :(
     
  11. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,935
    Location:
    London On
    Good Afternoon! To reference an old Who song....I Can Surf For Miles...everything A-Ok! Sincerely....Securon
     
  12. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,773
    Location:
    Texas
  13. bjm_

    bjm_ Registered Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Posts:
    2,283
    slow loading yesterday,.... today seems better
     
  14. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    769
    Location:
    "Here on Wilders"
    Thank you Ron. I found the problem on my end, internet speed. When I checked the speed it was 2mb/2mb. Using Verizon FiOS and the speed I'm paying for is 75mb/75mb. (but I get 90/90 out of it). Called Verizon and they were having problems in my area the last few days. The problem is fixed now and my speed is 90/90 and working good, no slowdowns. Btw Verizon gave me a $25.00 credit to my account. :)
     
  15. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,773
    Location:
    Texas
    Good deal. :thumb:
     
  16. act8192

    act8192 Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2006
    Posts:
    1,273
    Ronjor, it really is happening, and often, and varies, since I made this thread.
    This morning I could not get in at all. At 2:44 got in sloowly and everything was slow with pieces loading slowly and the site tab circling. An hour later I could not get in again, not even a trace of Wilders on the SeaMonkey screen. Right now I got in fast.

    Hops 4 and 5 seem to always refuse tracert, so that's a constant. The telia and digitalocean values vary all over the place. And none of this seems related to anything :(
    SlowAgainAndAgain2.jpg

    SlowAgainAndAgain4-CantGetIn.jpg

    EDIT: after posting this, I wanted to read another thread in the Recent list. For 4 minutes it was Loading. I finally gave up and got out. Got back in, still could not get to read. Now I'm in and it came up quickly and login was quick.
     
    Last edited: Sep 27, 2015
  17. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,773
    Location:
    Texas
Loading...