Wilders error message

Discussion in 'General Topics' started by Chris12923, Nov 12, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Chris12923

    Chris12923 Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    1,097
    Anyone know why I keep getting many of these white error screens? I get these about 30 percent of the time when I move from forum home to any thread links.

    "There has been a temporary access error, please wait a
    few seconds and click the wilderssecurity.com link above.

    Email webmaster if this error doesn't resolve itself.

    Thank you,
    The Wilder's team"

    I am using IE SP2. On RoadRunner. I do have NOD32 using IMON high efficiency enabled with ZAP 5.5. Any ideas are appreciated.

    Thanks,

    Chris
     
  2. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    I think it happens to all of us once in a while. you might try clicking the sub forum title want instead of the last post to that thread, it does help sometimes. also if you are useing firefox try clearing the cache and see if that helps
     

    Attached Files:

  3. Chris12923

    Chris12923 Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    1,097
    Thanks Bigc. I think this will help because I usually click to the last post as seen in screen.
    I will try to do what you suggested.

    Thanks,

    Chris
     

    Attached Files:

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.