Why is Facebook appearing like this in Firefox but not IE?

Discussion in 'other software & services' started by sooflymami, Sep 21, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sooflymami

    sooflymami Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Posts:
    361
    This just happened all the sudden once I opened the browser..i keep trying hitting on "refresh" button but it worked once but its not working anymore. how can i fix this problem? The login info and the password thing is not appearing. But when I opened IE, it appears. It's only happening on Firefox and this is the first time something like this happened. I tried exited out of Firefox browser and re-opened it and its still the same.
     

    Attached Files:

  2. JRViejo

    JRViejo Global Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    20,907
    Location:
    U.S.A.
  3. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,468
    probably rendering problem with FF?
    Have you done any updates on it or any kind of extexions/add ons? :)
     
  4. xMarkx

    xMarkx Registered Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Posts:
    447
    Facebook was in the process of updating their site today. I noticed a fair number of glitches as a result of the maintenance, perhaps this is just one of them. Check back later and see if it's still like that.
     
  5. CJsDad

    CJsDad Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Posts:
    618
    Had the same exact thing happen to my son using Chrome. All he did in this case was close the browser and re-open it and everything worked fine. Maybe its not a browser issue but a FB issue as xMarkx has already mentioned about the updates.
     
  6. sooflymami

    sooflymami Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Posts:
    361
    It seems like it's working now. It seems like the problem was that Facebook was updating new stuff so they were having problems at that time. Thank you.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.