Why can't Avast do a boot time scan? Is it because my Windows 7 is 64 bit?

Discussion in 'other anti-virus software' started by cheater87, Nov 16, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,173
    Location:
    Pennsylvania.
    Its greyed out in the options.
     
  2. Sputnik

    Sputnik Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    1,198
    Location:
    Москва
    Yup, no boot time scan on Windows Vista/7 x64 for now.
     
  3. Fajo

    Fajo Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    1,814

    I believe Avast 5 changes this.
     
  4. khagaroth

    khagaroth Registered Member

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Posts:
    25
    No, that will have to wait for 5.1.
     
  5. Sputnik

    Sputnik Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    1,198
    Location:
    Москва
    khagaroth is right, Awill developer 'igor' stated this on their forum.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.