Where is the free online armor log

Discussion in 'other firewalls' started by cet, Oct 19, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cet

    cet Registered Member

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Posts:
    867
    Location:
    Turkey/İzmir
    Before I could see the blocked and not blocked adresses in kerio 2.1.5.But how can I see this in online armor free
    online armor free is a good firewall,and no problems so far.Thanks for such a good firewall.
     
    Last edited: Oct 19, 2007
  2. MaB69

    MaB69 Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Posts:
    540
    Location:
    Paris
    Hi cet,

    There is yet no graphical interface for logging but you can view all the log files (in Tall Emu\Online Armor\Logs) with a text editor

    MaB
     
  3. cet

    cet Registered Member

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Posts:
    867
    Location:
    Turkey/İzmir
    I looked into the logs from where you said.But strangely there are not much blocked items.But in kerio 2.1.5 there were many blocked items.Why I would like to learn.
     
  4. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    7,284
    Location:
    England
    Are we talking about Outpost free or Online Armor freeo_O
     
  5. alex_s

    alex_s Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Posts:
    1,251
    I think this is because Kerio showed all the dropped packets while here you see only blocked connections which cannot be many.
     
  6. cet

    cet Registered Member

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Posts:
    867
    Location:
    Turkey/İzmir
    So the packets are blocked or not?
    We are talking about online armor free.
     
  7. Hipgnosis

    Hipgnosis Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2003
    Posts:
    297
    Location:
    Witness Protection Program
    I was confused about that also, since the thread title differed fom the actual question/comment. :)
     
  8. MaB69

    MaB69 Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Posts:
    540
    Location:
    Paris
    I think it's OA free because nobody uses no more Outpost 1 :D
     
  9. MaB69

    MaB69 Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Posts:
    540
    Location:
    Paris
    What kind of event are you logging ? (take a look at Options/Firewall)
     
  10. cet

    cet Registered Member

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Posts:
    867
    Location:
    Turkey/İzmir
    Sorry Sorry about that confusion.I corrected that.
     
  11. alex_s

    alex_s Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Posts:
    1,251
    Yes, the packets are blocked. In other words there is SPI implemented. But why do you bother about it ? Only NDIS level driver can send packets without creating connection. But as long as OA has HIPS which prevents unauthorized driver installation, there is nothing to worry about.
     
  12. cet

    cet Registered Member

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Posts:
    867
    Location:
    Turkey/İzmir
    Also when I close the firewall I do not get a security center notification.Is it a known bug, or something about my PC.(security center says that the online armor free firewal is on)
    when I close antivir guard I get a security center notification.
     
  13. alex_s

    alex_s Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Posts:
    1,251
    No, this is unknown bug, and definitely this is a bug. Does you FW log ends with

    [21:09:09] 1EC --
    [21:09:09] 1EC Turning Firewall state off.
    [21:09:09] 1EC Firewall is disabled.
    [21:09:09] 1EC --

    ?
     
  14. cet

    cet Registered Member

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Posts:
    867
    Location:
    Turkey/İzmir
    Thank you for the answers.I feel better now.
     
  15. Hipgnosis

    Hipgnosis Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2003
    Posts:
    297
    Location:
    Witness Protection Program
    When I turn OA Free off I get immediate notification from Windows Security Center; so it may be directly related to your specific configuration instead of being a program bug.
     

    Attached Files:

    Last edited: Oct 19, 2007
  16. cet

    cet Registered Member

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Posts:
    867
    Location:
    Turkey/İzmir
    OH you are right.I checked my security center and looked into the ''change the way security center alerts me''and checked the firewall option.Now I get the alert.Thanks.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.