Where is my new partition

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by Crypto, Jun 28, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Crypto

    Crypto Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Posts:
    3
    I've installed Acronis Disk Director 10 (build 2160) on a newly installed drive. When I try to create a new partition, I go through the whole process using the wizard (as I have in the past with no problems), then I commit, Reboot. After I reboot, I do not have a new partition??

    I've tried several times and even re-installed and re-downloaded the app from the site. I did succesfully Increase free space on my primary partition.

    I'm using Windows XP SP2.

    appreciate any help
     
  2. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,482
    Location:
    California
    Try booting from the DD cd and creating the partition.
     
  3. Crypto

    Crypto Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Posts:
    3
    thank you very much. That worked. However, any ideas why the product isn't working the way it should?

    many thanks

    P.S Interesting thing happened tho, It removed my copy of Deepfreeze and also caused an error on my integrated NIC card.
     
  4. K0LO

    K0LO Registered Member

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Posts:
    2,591
    Location:
    State College, Pennsylvania
    I'll bet that DeepFreeze was doing its job to prevent any changes to the partition table and MBR.
     
  5. Crypto

    Crypto Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Posts:
    3
    Well, I had the drive thawed, but like you, I suspected the same thing, so I uninstalled it. No luck tho. Still woiuldn't retain the changes I make. Also, I never had any problems before, until I installed a new drive and re-installed DD.
    Will the license only allow you to use it on one drive? Maybe that's the problem? BTW- Same PC.
     
    Last edited: Jun 30, 2007
  6. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,482
    Location:
    California
    There is not problem about installing DD on a new drive as far as the license is concerned. It's still the same computer.

    The partition creation operation did work correctly when booted from the DD cd, though, right? Did you use the Full mode of DD or the Safe mode?
     
Thread Status:
Not open for further replies.