WHAT THE HECK

Discussion in 'ten-forward' started by BLAZE SCRWED, Apr 26, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BLAZE SCRWED

    BLAZE SCRWED Guest

    THATS NOT FUNNY LOOKS LIKE SOME ONE HAS BLOCK MY ACOUNT

    CAUSE MY PASSWORD ISNT WORKING

    EITHER THAT OR SOMONE HAS CHANGED MY PASSWORD
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,875
    Location:
    New England
    I don't see anything wrong from here... Maybe you should close all browser sessions, delete your wilderssecurity.com cookie and carefully try to log in from scratch again. Make sure you don't have any stored passwords that might be interfering.
     
  3. Mr.Blaze

    Mr.Blaze The Newbie Welcome Wagon

    Joined:
    Feb 3, 2003
    Posts:
    2,842
    Location:
    on the sofa
    WHAAA OMG i did what you said and it worked but thats the first time i ever had to do that why?

    kinda frustrating

    i must had tryed lots of times but this only time it worked?
     
  4. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,875
    Location:
    New England
    Actually, I have no idea. :doubt:

    I suggested it because we've seen some rare occurrences of either cookie corruption or passwords stored in browser password lists / auto-complete, which were out of date and conflicting. So, it's good advice for the times that such things happen.

    But, this should be a reminder to others, as well. Everyone should make sure they have a valid email address on their account here, and that they know what that address is, because they'd need that in order to get an automated password change from the forum software.
     
Thread Status:
Not open for further replies.