What is your security setup these days?

Discussion in 'other anti-malware software' started by dja2k, Dec 15, 2005.

  1. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    aww?....then you have no fun......malware looks at my sig and finds wsa all light , small and lonely.......doesn't have a clue of what's in store......upon entering my territory all the hungry mammoths just sit on poor malware.....I have the avengers of my own......eam with wsa whacks malware......
     
  2. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    wondering since wsa can be configured to run as hips to some extent, can it be also configured to run anti-exe to some extent?......
     
  3. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    how's faronics anti-executable running there J?......what are you using as firewall?.....you using any hips?.....I know you like hips :D
     
  4. kupo

    kupo Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Posts:
    1,121
    Anyone else here using Returnil System Safe? I've heard it's bloated, is it true?
     
  5. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Your welcome
     
  6. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    ROFL.
     
  7. DX2

    DX2 Guest

    Whats the difference between Faronics and AppGuard?
     
  8. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    They added Antimalware to it,but I believe there is options to turn that part off.I dont think of it as bloated,but more of a one solution combo. with the extra layer of defense.
     
  9. kupo

    kupo Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Posts:
    1,121
    Thanks for the info.
     
  10. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    what D said.....anyways I never found rss useful......also caused some error in my system...but that a year ago......it certainly is not bloated imo.....
     
  11. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Thats a problem I had two installs on two different macine's,neither one would run the software.
     
  12. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,742
    Location:
    Canada
    REMOVED -WEBROOT SecureAnywhere ESSENTIALS
    i want just try Anti-executable alone:) this version 5 is so lite can even noticed is there;)
     
  13. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    yeah that is indeed a prob.......hope that's been solved in recent updates.....
     
  14. Spruce

    Spruce Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Posts:
    297
    Kaspersky was heavy, yeah even on my custom built gaming computer, back to WSA Essentials, MBAM PRO and Windows 7 Firewall :thumb:
     
  15. mattfrog

    mattfrog Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2012
    Posts:
    85
    Location:
    United Kingdom
    After talking with the Webroot guys at InfoSec today...

    Swapped ESET Smart Security 5 for Webroot SecureAnywhere Complete :cool:

    I feel a little uneasy, as it is such a new product, but this forums confidence and the great team have convinced me for the moment :thumb:
     
  16. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,683
    DefenseWall 3.18
    Shadow Defender 1.1.0.325

    Macrium Reflect ~ System Explorer ~ SeconfigXp ~ AdMuncher ~ OpenDNS ~ Opera
    On-Demand ~ [SIZE="+"]DrWeb CureIt ■ Malwarebytes ■ GMER ■ AVZ Antiviral Toolkit ■ SpyReveal ■ Trojan Remover ■ HitMan Pro[/SIZE]
     
  17. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,742
    Location:
    Canada
    Faronics Anti-Executable:thumb: :thumb:
     
  18. EASTER

    EASTER Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Posts:
    9,611
    Location:
    U.S.A. (South)
    Okay. Been camping on this last setup for awhile now. Think i'll stick with it for awhile longer up untill another layout catches my interest.

    Sandboxie
    EQSysSecure
    PrivateFirewall
    FileChangeAlarm
    Shadow Defender
    Kingsoft PC Doctor
    MJ Registry Watcher


    My sig reflects some of my personal all-time favorites but untill settling on a definitive arrangement just doing a mix & match with some of them.
     
  19. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,742
    Location:
    Canada
    EQSysSecure:thumb:
     
  20. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,253
    Location:
    North Texas
    Trying a new combo...no slow down. I like it so far!:thumb:
    (WSA/MSE/MBAM-Pro)
     
  21. BerserkerPup

    BerserkerPup Registered Member

    Joined:
    Dec 2, 2003
    Posts:
    61
    Location:
    New Jersey USA
    Currently using a router and:

    NIS 2012
    SAS Pro
    Mamutu
    Zemana
    WinPatrol
    Spyware Blaster


    On demand: MBAM
     
  22. Alcyon

    Alcyon Registered Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Posts:
    438
    Location:
    Montr?al, Canada
    Just for the fun of it, i decided to try Agnitum Outpost Security Suite Free on my new laptop with Win7 x64 (freshly installed yesterday) and during the setup, they offered me to install the Pro version (30 days trial) so i accepted and got this wtf message some minutes later:

    http://i47.tinypic.com/sx0nqf.jpg

    Added: Picture of license type and number of days remaining for the evaluation.

    http://i48.tinypic.com/de8w1d.png

    :blink: o_O :gack: :thumbd: :thumbd:
     
    Last edited: Apr 25, 2012
  23. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    I tried outpost on windows 7 X32 7.1 free yesterday and on every boot up I got a error loading driver message yet it seems the program was running fine.

    IMO outpost has one of the worst and slowest installs perhaps buggy.I had same problems on vista.
     
  24. KelvinW4

    KelvinW4 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Posts:
    1,199
    Location:
    Los Angeles, California
    I don't have this problem :argh:
    but i agree, sometimes the program may cause some problems :thumbd:
     
  25. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Glad it's doing well for you.I have always likeg it a lot,I guess it just dont like me.:(
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.