What is your security setup these days?

Discussion in 'other anti-malware software' started by dja2k, Dec 15, 2005.

  1. Tyrizian

    Tyrizian Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Posts:
    2,838
    Running with what's in my signature

    What do you think, too much or just right?
     
  2. Minimalist

    Minimalist Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Posts:
    14,408
    Location:
    Slovenia
    IMO it's just right :thumb:
     
  3. Tyrizian

    Tyrizian Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Posts:
    2,838
    Thank you for your feedback, much appreciated :thumb:
     
  4. Solarlynx

    Solarlynx Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2011
    Posts:
    2,015
    I agree, just right.
     
  5. G1111

    G1111 Registered Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Posts:
    2,273
    Location:
    USA
    Looks good here also, except 360 Total Security does not have a firewall. I would be more comfortable with one.
     
  6. Tyrizian

    Tyrizian Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Posts:
    2,838
    I'm using Windows Firewall + NAT Firewall, good enough for me.
     
  7. Tyrizian

    Tyrizian Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Posts:
    2,838
    Thanks
     
  8. Behold Eck

    Behold Eck Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    562
    Location:
    The Outer Limits
    Very secure.

    Regards Eck
     
  9. Tyrizian

    Tyrizian Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Posts:
    2,838
    Thanks Eck, I think so too.
     
  10. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,960
    Location:
    London On
    Good Morning! Hello jmonge...how are things in Cowtown? Just surfed too the Shaw Website and the McAfee offer is available on all their internet packages...Shaw Secure by McAfee...now I couldn't locate any further info...but when you purchase the product...in this case Shaw usually forwards you a confirmation E-Mail describing in detail everything included in the package...and as part of that...there should be a link where you can download the McAfee product. I just last week took advantage of an offer by Dell Canada...offering McAfee A/V Plus the plus part is the A/V includes a Firewall component...and as Mentioned Dell's E-Mail included the download link for the App. Call Shaw at the Phone Number provided. Oh by the way, I enjoyed McAfee...and intend on using it again. Now that McAfee is owned by Intel these Marketing Offers I suspect will be readily available in the Future. Take care...Go Stamps Go! Sincerely...Securon
    • Phone
      Questions? You can give us a call 24/7.

      1-888-472-2222
     
  11. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,960
    Location:
    London On
    Good Morning! jmonge dug a liitle deeper...and Eureka! All is Revealed!
    Installing Shaw Secure
    created by [shaw]jamess on Jun 6, 2012 11:03 AM, last modified by [shaw]fraser on Mar 31, 2014 8:49 AM
    Back to Related Articles

    Back to Internet Articles


    Overview

    Shaw Secure is a complete virus and online protection suite which is supported by McAfee and available free of charge as an additional benefit included with your Shaw Internet service. This guide will provide detailed instructions for installing the Shaw Secure software (McAfee SecurityCenter). At this time Shaw Secure powered by McAfee is available only for Windows.


    Shaw Secure Version 12.8 is now available. Click here to see features of Shaw Secure powered by McAfee version 12.8.


    Details

    To start the process, visit shaw.ca/occ and log into your Customer Centre profile. If you have not yet registered for the Customer Centre, please click Create an Account to get started. For detailed instructions on how to register for a Customer Centre account, please see: Customer Centre Registration / My Account



    Before You Begin

    It is important that you remove any existing antivirus programs from your computer prior to installing Shaw Secure. If you have the old version of Shaw Secure (Powered by F-Secure) currently installed on your computer, the following installation process will automatically remove it for you. If you are using a third party antivirus program such as Norton or Microsoft Security Essentials, please consult the support information available on the manufacturers website for further instructions on how to properly remove it from your computer.
     
  12. G1111

    G1111 Registered Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Posts:
    2,273
    Location:
    USA
    Okay, you are all set.
     
  13. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    thank you very much my frien I will try it now and see how it goes :) thanks again from cowtown sinserely jmonge
     
  14. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,960
    Location:
    London On
    Good Evening! Avast A-V Pro...WSA Security Plus...and AppGuard. Sincerely...Securon
     
  15. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    My EAM and OA licenses are expiring soon! :eek:
     
  16. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,253
    Location:
    North Texas
    Looks good!
     
  17. Antarctica

    Antarctica Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Posts:
    1,974
    Location:
    Canada
    mmh! You have been a very loyal Emsisoft customer for quite a long time now,so it should not be too difficult to make a decision;):)
     
  18. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    6,705
    Location:
    USA
    Sandboxie and some other stuff. :cool:
     
  19. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    I hope so. :D
     
  20. Replaced mobo + CPU (Pentium dual core from E5200 -> G3240), running Safe_Admin + Avetix free on test-image.
     
  21. Behold Eck

    Behold Eck Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    562
    Location:
    The Outer Limits
    Ditto.:D
     
  22. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    it's just right:thumb::thumb:
     
  23. Tyrizian

    Tyrizian Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Posts:
    2,838
    After playing around with various security setups, I think I decided on a final setup....

    My Sig
     
  24. wolfrun

    wolfrun Registered Member

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Posts:
    686
    Location:
    Canada
    Added Private Firewall to what is in signature.
     
  25. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    AppGuard 4.1 is gone for now :) just trying what its in my signature :) I am alitle slower thank just running appguard alone
    defenitly my signature is the best combo I ever had :) in my whole life
    ofcourse I also have the 1806 browser tweak trick:thumb:
     
    Last edited: Jul 8, 2014
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.