What about Chromium plus

Discussion in 'other software & services' started by aigle, Oct 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
  2. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    yes i believe its a similar idea.
     
  3. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    It really seems to be in active development. Anyone using it?
     
  4. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    i have a question, can chromium plus be used on like a USB? like a portable version?
     
  5. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,954
  6. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    why not.
     
  7. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    well i assume it needs to be installed, i was wondering if chromeplus has a version thats just the .exe file and runs from that.
     
  8. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Download zip package and extract wherever u want but I am not sure how much it writes to the registry.
     
  9. Trespasser

    Trespasser Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Posts:
    1,194
    Location:
    Virginia - Appalachian Mtns
    I'd be interested in knowing whether Chromium Plus installs in Program Files or User space (like Chrome). I really don't understand the logic in doing that.
     
  10. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    well if its on a USB i mean it wuldnt necessarily be attached to a windows computer or my own computer.
     
  11. Pinga

    Pinga Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2006
    Posts:
    1,420
    Location:
    Europe
    Anyone can claim to be 'dedicated in improving the use experience of Chrome browser' (sic). But would you want to download and run code from an unverified source? SRWare Iron development may be slow - and its English translations a disaster - but at least it's a reputable company... and Iron Portable just works fine!

    http://www.srware.net/en/software_srware_iron.php
     
  12. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,954
    so does this get a thumbs up or thumbs down?
     
  13. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    using it now. WOW. imo faster than chrome is on this machine for sure which is awesome. i like the features and that it has a auto update even. running it portable now. this thing is awesome.. but i am normally a chrome user.. for those not normally chrome users you may not find much to like
     
  14. Kees1958

    Kees1958 Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Posts:
    5,857
    I like it, it installs in Program Files and has some additional options,
    like mouse gestures and super drag (not shown), th eones that are really usefull are shown in picture

    ...and it feels faster than chrome and iron ??
     

    Attached Files:

  15. acuariano

    acuariano Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Posts:
    786
    hey guys i have a question..how would you sandbox this browser..?
     
  16. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,954
    anyone running that adsweep.ini with this? Is it effective?
     
  17. 2good

    2good Guest

    be carefull with this browser I dont know if its adware when I had it I had sygate firewall installed & from the logs it keeps contacting GO DADDY.com, dont know what kind of web site that is but I wasn't too comfortable with it.
     
  18. acuariano

    acuariano Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Posts:
    786
    there is a proxy server option in the picture posted by kess1958
     
  19. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,954
    http://whois.domaintools.com/chromeplus.org

    Registrant Name:Jalon Chrome
    Registrant Street1:Hillside Avenue Queens Village
    Registrant Street2:
    Registrant Street3:
    Registrant City:NY
    Registrant State/Province:New York
    Registrant Postal Code:11427
    Registrant Country:US
    Registrant Phone:+1.8108742078

    zip code is for Queens Village
    phone number is for Flint, Michigan
    there is some Chinese person named Jalon who does translation(or something like that) but I doubt his last name is Chrome
     
  20. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    so hmmm do we think there is something wrong here?
     
  21. Kees1958

    Kees1958 Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Posts:
    5,857
    I have it running as untrusted with defensewall. I changed image and ran it with Malware Defender with everything on report and allow. No issues which keep me awake at night.

    Z-factor, pitty you do not live in Europe, we could meet on a race track, to scrape some tarmac.
     
    Last edited: Nov 2, 2009
  22. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    i would love to visit one of these days. and im all about the track. thanks for your insight
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.