What about Bitdefender 2012?

Discussion in 'other anti-virus software' started by allexif, Oct 15, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. allexif

    allexif Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Posts:
    57
    Location:
    Romania
    Hello! I can see that you don't want to talk about Bitdefender anymore. I know that they had some issues with the final 2012 products at the beginning but now they made a lot of fixes and maybe you can share you're experience. Thank you!
     
  2. King Grub

    King Grub Registered Member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Posts:
    814
    Tried it, but the fact that ping increased like tenfold made me remove it again. Seems to be a known issue, too, but I can't see any fixes anywhere.
     
  3. Malware fighter

    Malware fighter Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Posts:
    253
    its crapware
     
  4. Duradel

    Duradel Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Posts:
    363
    Location:
    Melbourne, Australia
    Even if antivirus has the most top notch detection rates available if it slows the computer down to a crawl its useless.

    BitDefender needs to sort out the performance issues. If they can make it run as well as other vendors products I would definitely consider it again since I've still got a few year licenses.
     
  5. allexif

    allexif Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Posts:
    57
    Location:
    Romania
    The fixes that have been made can be found on their forum forum.bitdefender.com. I know the ping thing but it's gone for me, it works fine now. All the bugs that I submited were solved till now.
     
  6. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,572
    Location:
    Romania
    Really?What about a action on detection:move to quarantine,block,delete,ignore setting?I really don't understand what they were thinking when they didn't implemented such an important setting.This is the only reason why i don't use Bitdefender.
     
  7. allexif

    allexif Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Posts:
    57
    Location:
    Romania
    You find that in the antivirus settings at CUSTOM : you have to choose between Move To Quarantine, Take proper action or Delete
     
  8. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,572
    Location:
    Romania
    Thank you,time to try it again.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.