What about Bitdefender 2012?

Discussion in 'other anti-virus software' started by allexif, Oct 15, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. allexif

    allexif Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Posts:
    57
    Location:
    Romania
    Hello! I can see that you don't want to talk about Bitdefender anymore. I know that they had some issues with the final 2012 products at the beginning but now they made a lot of fixes and maybe you can share you're experience. Thank you!
     
  2. King Grub

    King Grub Registered Member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Posts:
    815
    Tried it, but the fact that ping increased like tenfold made me remove it again. Seems to be a known issue, too, but I can't see any fixes anywhere.
     
  3. Malware fighter

    Malware fighter Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Posts:
    253
    its crapware
     
  4. Duradel

    Duradel Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Posts:
    363
    Location:
    Melbourne, Australia
    Even if antivirus has the most top notch detection rates available if it slows the computer down to a crawl its useless.

    BitDefender needs to sort out the performance issues. If they can make it run as well as other vendors products I would definitely consider it again since I've still got a few year licenses.
     
  5. allexif

    allexif Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Posts:
    57
    Location:
    Romania
    The fixes that have been made can be found on their forum forum.bitdefender.com. I know the ping thing but it's gone for me, it works fine now. All the bugs that I submited were solved till now.
     
  6. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,578
    Location:
    Romania
    Really?What about a action on detection:move to quarantine,block,delete,ignore setting?I really don't understand what they were thinking when they didn't implemented such an important setting.This is the only reason why i don't use Bitdefender.
     
  7. allexif

    allexif Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Posts:
    57
    Location:
    Romania
    You find that in the antivirus settings at CUSTOM : you have to choose between Move To Quarantine, Take proper action or Delete
     
  8. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,578
    Location:
    Romania
    Thank you,time to try it again.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.