WG?

Discussion in 'WormGuard' started by Rilla927, Dec 3, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    How is your system now, since you disabled that DNS service?
    Is it all back to normal and all programs working nicely together?
     
  2. Notok

    Notok Registered Member

    Joined:
    May 28, 2004
    Posts:
    2,969
    Location:
    Portland, OR (USA)
    Yeah, you can just leave that option out when running Secure-It. If you've got WG, you don't need to do that anyway :)
     
  3. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,737
    Jooske it is running good, I haven't seen the resources change yet.

    Thank you very much!

    Rilla927
     
  4. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,737
    Hey Notok,

    I think you are right! Experimentation comes with lessons learned.

    Rilla927
     
  5. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,737
    @Notok & Jooske,

    just wanted to let you guys know reformatted again and d/l that Process Explorer and found the culprit was DNS Client.

    Before when I disabled it I had made other changes so I wasn't able to tell what would have made the difference. Boy, did that put a drag on the machine.

    So I just wanted to say thanks to the both of you.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.