Webroot SecureAnywhere Discussion & Update Thread

Discussion in 'other anti-virus software' started by Triple Helix, Jun 6, 2014.

  1. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,053
    Location:
    Ontario, Canada
    Have a look here https://community.webroot.com/t5/We...hich-Android-Version-Do-I-Download/ta-p/37300 and that should help get the Premier on the Android Tablet as don't forget to get the free SecureWeb Browser.

    TH :)
     
    Last edited: Nov 3, 2014
  2. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,053
    Location:
    Ontario, Canada
    Well this time of year there will be many deals especially on Newegg and I know most deals are for 3 PC's or Mac's and you only use one but you can share the keycode with 2 others family or friends I even do it! Good deal here http://www.newegg.com/Product/Produ...ownloadableSecurityUtilities-_-32296089-L015A and like I said this time of the year like Black Friday and Cyber Monday most times it will be cheaper going into the Christmas season.

    HTH,

    TH :)
     
  3. Nightwalker

    Nightwalker Registered Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Posts:
    1,309
    No major release this year?
     
  4. phalanaxus

    phalanaxus Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Posts:
    509
    I know how to chase deals and giveaways, thank you :) I bought my last license half of what's listed in that newegg offer. I'm simply pissed at the pricing at the original website.
     
  5. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,053
    Location:
    Ontario, Canada
    Well for one they are not using the year anymore like 2015 and so on they are working from a road map of the things they want to do during the year and they will push these upgrades out when they are ready but when you see the next major version to come out the version number will change from v8.0.4xxx to v8.0.5.xxx as far as I know they are working on improvements to the Web Shield and with every version release there are always engine updates also here is the Official Press Release also see there is no year on the Boxed versions.

    HTH,

    TH :)

    original.png original0.png original1.png
     
    Last edited: Nov 9, 2014
  6. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,053
    Location:
    Ontario, Canada
    Well don't buy from there site what else do you want me to say?

    TH
     
  7. phalanaxus

    phalanaxus Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Posts:
    509
    I want you to sing Thriller from Micheal Jackson... Joke aside, I don't like you to say anything, I'm just expressing my anger at the pricing of the original site.
     
  8. bandaid

    bandaid Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2013
    Posts:
    34
    Location:
    USA
    Is it possible to add generic word and adobe pdf protection to identity shield?
    What files would I add to identity shield to accomplish this?
    Thanks
     
  9. vojta

    vojta Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Posts:
    830
  10. Masterblaster

    Masterblaster Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2013
    Posts:
    262
    Location:
    USA
  11. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,053
    Location:
    Ontario, Canada
    This is all you have to do!

    TH
    2014-11-03_14-18-46.png 2014-11-03_14-20-28.png 2014-11-03_14-21-31.png
     
  12. bandaid

    bandaid Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2013
    Posts:
    34
    Location:
    USA
  13. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,053
    Location:
    Ontario, Canada
    Same way as you want to protect the program Word. My system is 64bit and I use Office 2013 64bit version so I would assume you are using the 32bit version so look under C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office 15\WINWORD.exe also if your using Office 2010 the folder could say \Office 14\WINWORD.exe I'm sure you will find it.

    Daniel :)

    2014-11-03_22-29-49.png 2014-11-03_22-21-57.png 2014-11-03_22-22-41.png
     
  14. bandaid

    bandaid Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2013
    Posts:
    34
    Location:
    USA
    Wow! would have never found that on my own. Thanks again TH!
     
  15. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,053
    Location:
    Ontario, Canada
    You're very Welcome!

    Cheers,

    Daniel :)
     
  16. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,053
    Location:
    Ontario, Canada
    Just to let everyone know the next new version of WSA is now out to Beta testers v8.0.5.107

    Cheers,

    Daniel :)
     
  17. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,772
    I don't seem to get the beta updates anymore.
     
  18. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,843
    Location:
    KEEP USA GREAT
    thank you DannyBoy!!
     
  19. subhrobhandari

    subhrobhandari Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    779
    Not even if you try to update manually? I seem to get them fine.
     
  20. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    6,100
    Location:
    USA
    Are there changes to the UI or is it mostly "under the hood"?
     
  21. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,772
    That never seems to do anything for me. Just always get the stadard "this is a cloud av that doesnt need updating" message.

    I'm using my beta code, but evidently it no longer pulls in the beta builds.
     
  22. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    5,599
    Location:
    North Carolina, USA
    Hello clocks,

    It is not the beta code that does it, it is the beta download. If you used the standard installer, even with your beta code, you will end up with the standard released version. Use your original beta download link you received (if you did not use it when you installed the last time), then install over the top. This should give you the beta updates from this point forward...
     
  23. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    6,100
    Location:
    USA
    By the way TH my current license is getting close to expiring and WSA is warning me with pop ups and a brown UI. Is there anyway to turn off the warning? I'm going to wait until the day it expires before entering my new code.
     
  24. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,053
    Location:
    Ontario, Canada
    Send me a PM if you don't get it in a couple days!

    TH
     
  25. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,053
    Location:
    Ontario, Canada
    So far to me it looks under the hood same GUI.
    Sorry no there isn't but if you have the same version like WSA-Complete and the new keycode is WSA-Complete just contact Webroot Customer Service and put the new keycode it the ticket and ask them to add the time on to your current keycode.

    Thanks,

    TH
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.