Web Access Protection NOT Functional in RC

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus/Smart Security Beta' started by bodean, Jun 15, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bodean

    bodean Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Posts:
    76
    Web Access Protection NOT Functional. What giveS?
    Installed over last release version of NOD 32 x64.
     
  2. cupez80

    cupez80 Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2005
    Posts:
    609
    Location:
    Surabaya Indonesia
    have you tried clean install ? mine working fine with clean install
     
  3. JeremyW

    JeremyW Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Posts:
    86
    Location:
    Swindon, Wiltshire, UK
    Mine working fine installed over the Beta + reboot to enable HIPS. Win 7 Pro x64.
     
  4. vajlent

    vajlent Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Posts:
    26
    I have had this problem since the first beta's.
    Firewall Initialization failed, please reinstall bla bla bla...
    It pisses me off!!!
     
  5. ashishsingh1508

    ashishsingh1508 Registered Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Posts:
    125
    Location:
    Pune
    ESET web protection is slowing down my internet connection alot. It was fine with beta 5.0.65
     
  6. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,200
    Location:
    Managua, Nicaragua
    Disabling Integration of the Parental Control Feature (only in ESS) does makes any difference?
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.