Web Access Protection Malfunction

Discussion in 'ESET Smart Security' started by arrowsmithmidwest, Dec 9, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arrowsmithmidwest

    arrowsmithmidwest Registered Member

    Joined:
    May 12, 2004
    Posts:
    165
    Location:
    Midwest
    Hi guys,

    I just recently upgraded a site of about 11 users to ESS from NOD32 2.7.
    2 PC's needed EAV instead because they could not run ESS due to their old age, and both of those two are fine. However the remainder of the PCs running ESS have a Web Access Protection Malfunction.

    I downloaded the latest copy of ESS from website, I tried installing as from my created package as well as original install. Also tried removing all old Eset folders/files before the install on one of the PC's, but made no difference.

    They are only running behind a stock standard ADSL gateway.

    Does anyone have any idea's?

    Thanks
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    It looks like something is interfering with the tdi driver. Please contact Customer care, describe the issue and enclose a log from ESET SysInspector.
     
  3. arrowsmithmidwest

    arrowsmithmidwest Registered Member

    Joined:
    May 12, 2004
    Posts:
    165
    Location:
    Midwest
    Thanks Marcos,

    Submitted request, will keep thread updated in case someone else comes across this issue.
     
  4. arrowsmithmidwest

    arrowsmithmidwest Registered Member

    Joined:
    May 12, 2004
    Posts:
    165
    Location:
    Midwest
    Thanks to Eset support, i think the solution may have been a simple mistake in the config.

    Personal firewall - Setup - Application protocol content filtering set up to NO. Please set it to YES and restart this PC

    I need to verify it, though pretty sure that was the problem.
     
Thread Status:
Not open for further replies.