we have a problem with kis7.. and perfect disk

Discussion in 'other anti-virus software' started by zfactor, Dec 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    i can no longer run a boot time defrag it says error opening paging file and mft?? and it just sits there at 0% what can i do about this anyone help please? thanks
     
  2. QBgreen

    QBgreen Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Posts:
    627
    Location:
    Queens County, NY
    Easily fixed! :) The PerfectDisk (I'm assuming that you're running version 8.xx) install/uninstall program has a repair option. Run install/uninstall, and instead of choosing remove, hit repair. This will repair any changes or damages made to the core program (including boot time options) without changing your personal settings.
     
  3. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    didnt help. i also did a full uninstall and reinstall of it from scratch and nada. i still can not defrag the paging file. if i uninstal kis7 it works fine.. what else can i do??
     
  4. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    Did you exclude PerfectDisk in Kaspersky?
     
  5. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    yes i did
     
  6. chris2busy

    chris2busy Registered Member

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Posts:
    477
    i don't have a problem and i run the two of them for quite a long time...try to manualy delete or uncheck the rules that pdm modules have created for PerfectDisk and give some feedback in case i get the same in the future ;) hihi
     
  7. steve1955

    steve1955 Registered Member

    Joined:
    Feb 7, 2004
    Posts:
    1,384
    Location:
    Sunny(in my dreams)Manchester,England
    I have similar prob with system restore:-try unchecking self protection in Kis,that allows restore to work,which also runs as pc boots like a boot time defrag(perfect disk runs ok on my system though!)
     
  8. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    the only way i can get it to work with kis7 at boot time is to disable the option in advanced settings under the system tab .. uncheck let windows decide what to do with the paging file.. then it works not sure what kis7 is affecting here
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.