VSS issues remain unresolved??

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Whabadoo, Feb 20, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Whabadoo

    Whabadoo Registered Member

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Posts:
    1
    I am attempting to image servers that contain the following VSS aware databases. MYSQL and Exchange

    Issue 1. SBS 2003 w/ Echo Server build 8018, snapapi's applied.

    Unable to select and save "Enable Microsoft VSS Support" when creating a scheduled task. Always reverts back to disabled. VSS Appears to work when I run a manual job, no errors.

    Issue 2. 2003 Standard w/ Echo Server Build 8018, snapapi's applied.

    Receive the following error with VSS enabled. E00070021: Unable to create volume snapshot.

    all MS and Acronis related services are set to automatic and are started.
    Event log
    Operation with partition "0-0" was terminated.
    Details:
    <indent>Unable to create volume snapshot (0x70021)
    Tag = 0xA5695862AAF8E754
    Failed to unlock volume. (0x10C444)
    Tag = 0x14181C22EF45AE7B
    The operation completed successfully (0xFFF0)
    code = 0)
    Tag = 0xBD28FDBD64EDB8AF</indent>

    Any thoughts, Anyone?:thumbd:
     
  2. Roman1

    Roman1 Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Posts:
    26
    Location:
    Canberra Australia
    Issue2. This appears to be the same error I received until I enabled multi-volume snapshot. I'm using 2K3 R2.
     
    Last edited: Feb 21, 2008
  3. Park City

    Park City Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Posts:
    2
    Do you mean "Disabled VSS?"

    I am having this problem as well but only when VSS support is Enabled. When disabled, it works fine.

    Setup is W2K3 R2 Storage Server 64bit with ATI Ent Server Trial installed and backing up to an IcyDock enclosure with a 750gig drive via USB 2.0.

    I am going to update the snapapi's right now and then try again.
     
  4. Park City

    Park City Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Posts:
    2
    Just updated the snapapi's and tried a backup again with VSS enabled and it failed with an E00070021 error.

    I did enable logging when I installed the snapapi's

    Any suggestions?
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello all,

    Thank you for using Acronis Server Disk Backup software

    Park City, could you please submit a request for technical support. Attach all the collected Snapapi.log file, exact error message and the related information to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with a solution.

    Thank you.
    --
    Michael Levchenko
     
Thread Status:
Not open for further replies.