VoodooShield ?

Discussion in 'other anti-malware software' started by CloneRanger, Dec 7, 2011.

  1. SSherjj

    SSherjj Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Posts:
    135
    Location:
    New York, USA
    Yes, Thank you for jumping in on this issue. It really helps to have some information or possible fixes.
    I did run CCleaner twice today ...
    I'm not saying that CCleaner had anything to do about this re-registering. But it seems to me that it might?:rolleyes:
    I should also mention that I do have VS listed in %Temp% folder and the ProgramData

    I'll also wait for Dan..;)
     
    Last edited: Nov 3, 2017
  2. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    3,057
    Not a good idea to save the token (or files which are continuously needed) into a temporary folder. Sooner or later files wil be deleted in this folder.
    But i guess this will be fixed in a newer version.
     
  3. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    2,559
    Location:
    The etherlands
    [QUOTE="VecchioScarpone, post: 2716799, member: 147481
    From my errors and trials I deduct that CCleaner as nothing to do with this issue.[/QUOTE]
    I haven't tested this conclusively, but I tend to agree with you.

    I think I have had to re-register (and move the shield) even when not running CCleaner, two machines.
     
  4. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    332
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    There has being a little bit of brains storming here and in MT this past day or two. Hopefully Dan gets enough feeback to iron up 4.09.
     
  5. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    2,559
    Location:
    The etherlands
    I hope Dan sneaks a peek here.
     
  6. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    332
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    He does, I caught him a couple of time. He keeps himself posted on what it is discussed here, but as he wrote on MT he will only post there.
    I respect that, though I sympathize with VS users here that are depending on second hand news because of that.
     
  7. smith2006

    smith2006 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    788
    For my case, Voodooshield is behaving well the past two days because I didn't run temp cleaner.
     
  8. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    2,559
    Location:
    The etherlands
  9. smith2006

    smith2006 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    788
  10. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    2,559
    Location:
    The etherlands
    Spoke too soon.

    Still getting these issues in spite of CCleaner whitelisting of token.
     
  11. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    332
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    You may want to look into the following.
    Capture.PNG
     
  12. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    2,559
    Location:
    The etherlands
    Yes, indeed that is ON.

    Have switched it off to see if that is the culprit.
     
  13. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    332
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    What choice we have but keep investigating. No issue the past three days, but I completely nuked any VS trace from my computer yesterday. Made a clean install, token.json registered in temp folder at 6.30 pm.
    CCleaner set to delete temp files every 24 hours by default. In a couple of hours I'll check.
    If it does delete the token I'll try disabling the delete temp files, not sure CCleaner will let me change the default time.
    Deselecting the option below will delete temp files as soon as you hit run CCleaner, or whenever it is scheduled to run.
    1.PNG
     
    Last edited: Nov 6, 2017
  14. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    2,559
    Location:
    The etherlands
    Dan needs to find the root cause.

    IIRC we had this before in v4, and he fixed it, but it got 'unfixed' again in the latest betas.
     
  15. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    332
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    Yes the man has his work cut out...
     
  16. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    332
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    BTW
    Yesterday I did run Windows Disk Cleanup own tool set to delete temp files but it did not delete token.json.
     
  17. roger_m

    roger_m Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    6,105
    That's because it only deletes temp files more than 7 days old.
     
  18. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    332
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    Thanks, good to know.
     
  19. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,429
    I had just booted up a few minutes ago, and I got black CMD popup flash, but it stayed long enough to read. It read - cmd.exe.

    I checked and found this in VS command lines: c:\windows\system32\rundll32.exe shell32.dll,shcreatelocalserverrundll {c82192ee-6cb5-4bc0-9ef0-fb818773790a} -embedding

    I hope it is safe, because I don't understand what it means.
     
  20. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    2,559
    Location:
    The etherlands
  21. smith2006

    smith2006 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    788
  22. SSherjj

    SSherjj Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Posts:
    135
    Location:
    New York, USA
  23. Gandalf_The_Grey

    Gandalf_The_Grey Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Posts:
    493
    Location:
    The Netherlands
    A new beta version 4.11b is released:
     
    Last edited by a moderator: Nov 17, 2017
  24. SSherjj

    SSherjj Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Posts:
    135
    Location:
    New York, USA
    \
    Thank you for the update! I have it installed and so far it's running great.:isay:
     
  25. plat1098

    plat1098 Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2016
    Posts:
    1,098
    Location:
    Da mean streets of Brooklyn