VoodooShield ?

Discussion in 'other anti-malware software' started by CloneRanger, Dec 7, 2011.

  1. Gandalf_The_Grey

    Gandalf_The_Grey Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Posts:
    953
    Location:
    The Netherlands
    I will uninstall my AV and VoodooShield before installing the Creators Build.
     
  2. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    I'm riding in your car on this one :)
     
  3. NWOAbschaum

    NWOAbschaum Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Posts:
    222
    Location:
    Germany
    I have installed the creator update with voodooshield installe(disable/install mode) on 3 machine nad all 3 works like a charm. :) No issue whatsoever.
     
  4. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    Thanks for that "Heads Up" ;)
     
  5. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,098
    Location:
    Ontario, Canada
    Same here on every Insiders builds and even left WSA running in my VM's.
     
  6. plat1098

    plat1098 Guest

    Well, now, there's something to be said for "sloppy and lazy", but I developed a respect for the effects of the Self Protect feature, so I'm following NWOAbschaum's lead and disabling v.356. Should be OK.
     
  7. giladfrid009

    giladfrid009 Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2017
    Posts:
    3
    Location:
    Israel
    hey Dan, is there a chance that you will add a user whitelist section in the program to separate the valid programs that got whitelisted (in the current whitelist) and the malicious/suspicious programs that got whitelisted? i'm asking just so it will be easier to manage the files that I reported as false positives and to separate them from the harmless programs.
     
  8. tonino

    tonino Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2017
    Posts:
    62
    Location:
    somewhere
    If i can help. You can whitelist your files/folders this way: go Setting - Custom Folders - Enable Custom Folders.
     
  9. giladfrid009

    giladfrid009 Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2017
    Posts:
    3
    Location:
    Israel
    ok thx :) tonino
     
  10. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Hey guys... sorry I have been away, it was a crazy long weekend, I was doing some testing of sorts with VoodooAi. Once I catch up on my consulting projects in a day or two (my day job), I will try to catch up on the posts and pm's I missed. Thank you guys, talk to you soon!
     
  11. MrGump

    MrGump Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Posts:
    406
    hello. would someone please be kind enough to link me to the most stable version that I should be using? Thanks!
     
  12. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,550
    Location:
    Among the gum trees
  13. MrGump

    MrGump Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Posts:
    406
  14. shmu26

    shmu26 Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Posts:
    1,536
    Okay, so I put VS in training mode, and that seems to have healed it.
     
  15. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    :thumb: +1
     
  16. boredog

    boredog Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2015
    Posts:
    2,499
    Seems a bit funny to me that people are jamming Dan's PM fully knowing he has been very busy on his corporate website ect.
    Give the guy a break and ask your questions when he can come back and post instead of making him feel guilty about not answering your calls at present.
     
  17. clubhouse1

    clubhouse1 Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Posts:
    1,124
    Location:
    UK
    :thumb:
     
  18. shmu26

    shmu26 Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Posts:
    1,536
    I had dismhost blocked this morning. Maybe because of Creators Update. I added a command line with wildcards c:\users\*\appdata\local\temp\*\dismhost.exe
    I hope it helps.

    EDIT: despite my nifty command line (which I am not sure how secure it is), I still get a prompt for dismhost every time I run Windows Disk Cleanup\clean up system files
     
    Last edited: Apr 5, 2017
  19. shmu26

    shmu26 Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Posts:
    1,536
    Hi @VoodooShield
    hash of dismhost.exe

    Checksums: DismHost.exe
    MD5: 55aa83d4fe986686c938cffec0f9d209
    SHA-1: 675d8ac8cd73397af56c81e98d9d11ff3b70faa7
    SHA-256: 73f550b32d79fda34fbfee9fdc991c9b59d40830e83d5d8220be83b5f91f47ae
     
  20. plat1098

    plat1098 Guest

    Yes, also updated to Creators Build. I disabled VS after installing 3.57 over the top, and to be on the safe side, I unchecked these two in Advanced Settings. Using the Update Assistant, it went without a hitch. Very nice!
    VS disable.PNG
    **Also getting the DismHost.exe block with disk cleanup/Automatic Maintenance. No big deal but thought I would bring it up.
     
  21. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Sorry I have been away, things have been a little crazy lately and hopefully it will all make sense soon ;). Thank you guys!!!
     
  22. shmu26

    shmu26 Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Posts:
    1,536
    It doesn't have to be this way. The user should be given the ability to whitelist a process even if it runs from a different temp folder every time. For instance, whitelisting by hash, or by path with support for wildcards.
     
  23. clubhouse1

    clubhouse1 Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Posts:
    1,124
    Location:
    UK
    I think the majority of us know you give as much time as you can reasonably spare to this forum and VS development Dan :)
     
  24. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    I agree... VS is quite user friendly as it is, but there are tons of small usability improvements that we can implement, like the one you suggested, that would really add up to a lot. It is difficult to do it on my own, but I can promise you that I am working on a permanent solution ;).
     
  25. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Hehehe, my goal is to not be a developer at all, and just talk to you guys, and figure out how to create the most secure, user-friendly security software possible. ;).
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.