VoodooShield ?

Discussion in 'other anti-malware software' started by CloneRanger, Dec 7, 2011.

  1. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Hmmm, that is odd, but there must me a simple explaination. Can you please reboot your computer, then send me the DeveloperLog.log and DeveloperServiceLog.log right after you reboot? Thank you!
     
  2. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    The items in this posts (except self protection) are included in 3.57

    https://www.wilderssecurity.com/threads/voodooshield.313706/page-592#post-2659320

    -Boot time protection… VS will start in Always ON mode, then toggle to your previous mode after 10 seconds. If we need to make this longer, please let me know.

    -Gui starts much quicker and with the service

    -Switch User / Multiple users issues should be fixed

    -And also the new digital signature feature, and the small blacklist bug is fixed.

    Thank you guys for all of your help, talk to you soon!
     
  3. Antarctica

    Antarctica Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Posts:
    2,053
    Location:
    Canada
    Back to V3.53 again. This morning when booting the computer, I had a message saying that a VS Driver could not start. Tried it twice but same results. No problem
    at all with V3.53
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,099
    Location:
    Ontario, Canada
    2 sets of Logs sent. 3.53 all was normal then I updated over top to 3.57 and back to slow start ups.
     
  5. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,565
    Location:
    Among the gum trees
    Hey Dan,

    When it becomes optional I'll reinstall VS.

    Thanks.
     
  6. plat1098

    plat1098 Guest

    Are we still OK with version 3.56? This is a fine version on here. I believe there have been like 7 VS in the last two weeks, with a lot of preference for 3.53. Anyone else still OK with 3.56?
     
  7. askmark

    askmark Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Posts:
    392
    Location:
    united kingdom
    On 3.56 and 3.57 here with no issues on either machine. That said I've not had any issues with 3.53, or any of the subsequent betas.
     
  8. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    Same here 3.57 is running just fine for me, so did 3.56.
    So I will for now stick with 3.57 till Dan pushes another
    one out. Dan get off the forum and get to work :p lol
     
  9. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    We are getting ready to merge the code soon, so I have to review all of the changes since 3.53 anyway, so I will look at each change carefully... there really are not that many. Then everything will be right again. Once we do this, you guys will get to see the new smb / enterprise web management console, I think it is going to be pretty cool.

    Thank you guys!
     
  10. gorblimey

    gorblimey Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2017
    Posts:
    157
    Location:
    West Oz
    Aaahhh, the Dev log cobber, we can both read that. The .dat files look like so much Chinese to me :)

    I don't envy you here. I can see the requirement for being onsite before anyone else mucks it up, but OTOH not only do all the other security stuff want to do their stuff, we also have the M$ stampede... Does Gridiron have on-field brawls? We've all watched Slapshot :) My thinking is that in all that confusion any malware will have a torrid time getting up, so waiting won't hurt very much. And VS can't do much about embedded malware anyway.

    In the sense that I've not had BSODs & etc, I've been happy with all of the versions. Once we get user switching sorted and then SP, I'll start looking at VS as "stable" and upgrade a lot less often. But then--as I've said before--I have a "mature" OS here :cool:
     
  11. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    5,006
    Sticking with v3.55 beta 3, for the moment...If I go to v3.57 beta, I lose self-protection feature is how I understand it.
     
  12. plat1098

    plat1098 Guest

    OK, so there's a variety of versions around

    It'll interesting to see the new console.
    Lucky duck. If I could, I would, if only to escape all the blarney. Just compute without these millions of issues swirling around, like a cloud of gnats.

    Tarnak, I double checked, yes, 3.55 beta3 looks like it does have the self protection feature. I wasn't sure at first and ended up scrolling thru the landscape of bypass posts in order to find out.:eek:
     
    Last edited by a moderator: Mar 28, 2017
  13. MrGump

    MrGump Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Posts:
    406
    VS helps the medicine go down baby
     
  14. simmersK00L

    simmersK00L Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Posts:
    323
    Location:
    USA
    3.56b running ok here, I did not update to 3.57 since it does not have self-protection, but seems like 3.57 does have other updated features, and s-p will get redone in near future. Expect to install 3.57 soon.
     
  15. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    343
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    Staying put with 3.56, unless Dan give me a good reason to dump it. It solved the issues I had.
     
    Last edited: Mar 29, 2017
  16. djg05

    djg05 Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2005
    Posts:
    1,563
    3.57 running ok here so far.

    No issues with startup or shutdown.

    Like the fact that VS starts early - feel more comfortable with that.
     
  17. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,899
    Location:
    localhost
    No problem so far with 3.57
     
  18. mesaboogieman

    mesaboogieman Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2004
    Posts:
    52
    Location:
    UK
    Still running 3.56 on my Windows 7 32bit laptop. No startup or shutdown delays as yet but I do have one issue, if I leave the laptop unattended for an extended period (say 30mins) the VS icon in the systray goes missing sometimes. VS still appears to be running looking at the VS items in the task manager. I have to reboot to get the VS systray icon back.
    Using VS in 'Smart' mode.
     
  19. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,099
    Location:
    Ontario, Canada
    Still on 3.57 and still see slow full start ups (10 to 15 seconds) compared to 3.53 and sent Dan a new set of logs.
     
    Last edited: Mar 29, 2017
  20. Telos

    Telos Registered Member

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Posts:
    171
    Location:
    Baana
    I zeroed out the threat count, and already I have 3 reported threats (quarantine is empty). 2 of these are due to the virustotal uploader which never seems to remain in the white list (OK, a line is there, but the new instances still report positive). Maybe that's because every right-click "send to virustotal" action creates a unique item. That said, these are all false positives, which I approve, yet they add to the threat count. I don't know where the third came from since there is no log unique to threat count... maybe the virustotal uploader? IDK.
     
  21. Scoobs72

    Scoobs72 Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Posts:
    1,113
    Location:
    Sofa (left side)
  22. askmark

    askmark Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Posts:
    392
    Location:
    united kingdom
  23. Telos

    Telos Registered Member

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Posts:
    171
    Location:
    Baana
    I would add to that... if it does appear in allowed Command Lines, delete it and add it anew.
     
  24. NWOAbschaum

    NWOAbschaum Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Posts:
    222
    Location:
    Germany
  25. Telos

    Telos Registered Member

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Posts:
    171
    Location:
    Baana
    FWIW, I'm not seeing it here... ASUS laptop Win 8.1-64, VS 3.53
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.