VoodooShield ?

Discussion in 'other anti-malware software' started by CloneRanger, Dec 7, 2011.

  1. boredog

    boredog Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2015
    Posts:
    2,499
    VS files are Microsoft signed and works great on windows 10 insider builds so far.
     
  2. askmark

    askmark Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Posts:
    392
    Location:
    united kingdom
    I'm using VS and CFW 10 with the latest insider preview and not having any problems.
     
  3. imuade

    imuade Registered Member

    Joined:
    Aug 4, 2016
    Posts:
    741
    Location:
    Italy
  4. Callender

    Callender Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    146
    Location:
    London UK
    Find out which folder it runs from and exclude the folder using "Custom Folders" option.
     
  5. Callender

    Callender Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    146
    Location:
    London UK
    Latest version working fine with no complaints or issues. Windows 7 HP 64bit.

    Those VS internet connection not found errors have not resurfaced using this version.

    When posting VS memory usage what is the correct procedure please? Just so that we are all using the same figures.

    I see these:

    VS Task Manager.jpg

    VS Process Hacker.jpg

    VS RAMmap.jpg

    VS RAMmap 2.jpg
     
  6. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    Yeah VS is not for everyone unfortunately, hope you find a suitable replacement ;)
     
  7. Hiltihome

    Hiltihome Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Posts:
    897
    Location:
    Baden Germany
    THX,
    for that hint.
    But I decided to move the folder to a more trusted directory, than the former c:\users\public
    That also worked.
    I will do more evaluation on VS, but it has way to many option, to install it on friends, or customers machines.
    My impression is, that they will not understand how VS works, and what decision is right, if a pop-up appears.
    Honestly, I'm not going to babysit...
     
  8. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    7,749
    Location:
    Among the gum trees
    I was just playing a CD on my PC (through my surround sound system which sounds pretty good if I say so myself) with VS in Smart Mode. VS toggled to ON (USB) as expected but after ejecting the CD VS didn't toggle back to OFF. No other web was running.

    Thanks.
     
  9. gorblimey

    gorblimey Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2017
    Posts:
    157
    Location:
    West Oz
    Happens to me too. ASUS e-Green on a SATA plug. VS sees it as a USB :confused: (Note to Self: get screen-shots.)
     
  10. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    I have noticed with VS 3.53 that when closing a browser Ccleaner kicks in to do it's thing so I know it's closed
    but VS will remain active too sometimes, I wonder if there is a commonality here @Krusty ? with this
    new version.
     
  11. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    7,749
    Location:
    Among the gum trees
    I'd suggest it is normal for VS to toggle on when certain devices are connected, but VS should toggle off when those devices are disconnected.
    Not sure. I have the free version of CCleaner and have no interest in allowing it to do 'whatever' automatically.
     
  12. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    lol, nothing on my system is allowed to do "whatever" I employ Ccleaner to clean up after my browser, and thats all it is allowed to clean ;) I mentioned it because it won't run unless the browser is closed, so i knew FF was closed yet in safe mode VS's icon
    continued to indicate is was still on.
    The point was even though these are separate situations, the common denominator here is maybe the toggling has an issue
    in the 3.53 edition
     
  13. Djigi

    Djigi Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2012
    Posts:
    554
    Location:
    Croatia
    How do you set up ccleaner to auto run after browser is closed?
     
  14. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    See SS below. Leave the top box unchecked, or at least I do because I only want Ccleaner cleaning my
    browsers and not my system.
    CC_SS.png
     
  15. Callender

    Callender Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    146
    Location:
    London UK
    Also check VoodooShield Settings> Web Apps to see if any items are highlighted in yellow. It would seem to indicate that your browser is still running if highlighted.

    Then check Task manager to see if this is the case.

    Also in Chrome settings untick “Continue running background apps when Google Chrome is closed”
     
  16. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    29,280
    This feature is available for paid versions of CCleaner: "Real-time Monitoring". Screenshot: #14669.
    CCleaner is always running in the background and is monitoring the browser/system.
    "CommandLine: "C:\Program Files\CCleaner\CCleaner64.exe" /monitor"
    And as soon as the browser is closed, CCleaner is cleaning.
     
  17. imuade

    imuade Registered Member

    Joined:
    Aug 4, 2016
    Posts:
    741
    Location:
    Italy
    when VS takes the first snapshot, does it check only installed programs or also portable ones?
    and only in the OS partition or also on other partitions?
    thanks
     
  18. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    29,280
    The first snapshot is adding all currently running processes to your whitelist.
    If your portable version is currently running while VS is doing the snapshot, it should add it too.
    If not, the advanced snapshot should add it.
    The "advanced snapshot" is whitelisting recently accessed programs (and recently accessed programs on other partitions) and programs currently installed in "Program Files".
     
  19. imuade

    imuade Registered Member

    Joined:
    Aug 4, 2016
    Posts:
    741
    Location:
    Italy
    thanks for the explanation :)
     
  20. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    3,960
    Location:
    Under a bushel ...
    Where do I find the 'advanced snapshot' option?
     
  21. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    29,280
    You have to do a normal snapshot first. After it has been done, VS is showing a window where you can decide to do an Advanced Snapshot:
    VS_Snapshot_Trayicon.png VS_Snapshot.png VS_Snapshot_Advanced.png
     
  22. imuade

    imuade Registered Member

    Joined:
    Aug 4, 2016
    Posts:
    741
    Location:
    Italy
  23. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    3,960
    Location:
    Under a bushel ...
  24. Moose World

    Moose World Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2013
    Posts:
    568
    Location:
    U.S. Citizen
    Salutations/Greetings!!!:geek:

    I do believe that I ask this question awhile back for VoodooShield. But it several
    months in the new years of 2017. So, I will ask the question again for 2017.
    To see if anything has changed. All below is working great with VoodooShield!!!

    What security software do you suggest that you would use with VS?

    My current setup is on my PC's.

    * AppCheck Anti-Ransomware
    * SecureAPlus
    * VoodooShield
    * Windows Defender

    I scan once a week with Emsisoft Emergency Scanner. I could replace WD with
    Bitdefender Free, and Immunet with it! But I would have to remove SecureAPlus.

    https://www.youtube.com/watch?v=cWQnIiZid58

    https://www.youtube.com/watch?v=smaQasrxrxM

    Opinions and thoughts?:isay:
     
  25. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    Thank you for the tip :) , but that's the first place I look. I am nowhere near new to VS.
    If it was an App hanging open I would not waste Dan's time by posting here.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.