VoodooShield ?

Discussion in 'other anti-malware software' started by CloneRanger, Dec 7, 2011.

  1. Circuit

    Circuit Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Posts:
    383
    I would say it would be (overkill), since you asked.
    VS and a good firewall should be plenty, but who knows?
    Everyone is going to give you an opinion, trust only your self.
     
  2. cyro44

    cyro44 Registered Member

    Joined:
    Feb 4, 2017
    Posts:
    22
    Location:
    next door
    Well I DL and at first BitDefender paused while executing the file however Bitdefender allowed me to add to the exclusion list. Seems like everything running fine in auto-pilot mode. I'll post if I run into any issues.

    Thanks Circuit I paid for Bitdefender so im keeping that. The VoodoShield website claims that the program is made to work with AV's so as long as they play nice together why not?
     
  3. Alexhousek

    Alexhousek Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Posts:
    459
    Location:
    USA--Colorado
    Like Circuit said, everyone is going to give you a different opinion. Me, I really like VS. It's unobtrusive and takes up very little memory. And, it gives me peace of mind. I've added it to my system which runs Webroot Internet Security and Sandboxie and Kerish Doctor. I certainly don't think it's overkill.

    Again, you'll probably gets lots of suggestions/opinions. Trust your instincts.
     
  4. Circuit

    Circuit Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Posts:
    383
    The only reason I stopped using VS, at the moment too many clicks, to many connections (really don't care about results, just privacy. So this blows) .I have enough clicks for a life-time.
    AppGuard, EIS good enough.
     
  5. cyro44

    cyro44 Registered Member

    Joined:
    Feb 4, 2017
    Posts:
    22
    Location:
    next door
    I hear you, at least it was free though.. did you try training mode 1st? It even blocked TOR but after training mode its quiet, if its a pain ill remove and get my money back.... ;)

    Oh I wonder though, are they logging every keystroke I make and sending it back home? that would indeed suck.
     
  6. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    4,279
    Location:
    Among the gum trees
    No. Absolutely not! Dan has no interest in that type of behaviour.
     
  7. cyro44

    cyro44 Registered Member

    Joined:
    Feb 4, 2017
    Posts:
    22
    Location:
    next door
    I will take your word for it Krusty, seriously way too many people on here are using the program from what I seen, I'm very optimistic for my new "layer" of protection against cyber mayhem.
     
  8. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    4,279
    Location:
    Among the gum trees
    :thumb:
     
  9. illumination

    illumination Guest

    @cyro44 , VS is an excellent additional layer, and Dan, has to be one of the most down to earth, easy to work with Devs I have ever met.
     
  10. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    18,836
    I agree, and it's track for stopping malware is what got my attention. I've thrown almost 300 samples at it and not a miss
     
  11. Circuit

    Circuit Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Posts:
    383
    Great product, but usability is hindered when "Disable and / or Training is broken.
     
  12. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    18,836
    Not sure what you mean by broken. On my desktop I don't have any clicks at all.
     
  13. Circuit

    Circuit Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Posts:
    383

    For me, just to cumbersome.
    I know Dan is working on new versions.
    Just seems he is working on the small bugs.
    This is the big bug: the "disable" when its not really disabled.
    Good luck! I really hope well for this program.
     
    Last edited: Feb 12, 2017
  14. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    18,836
    Hmm When I set it to install/Disable it doesn't bother me at all
     
  15. Houley456

    Houley456 Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Posts:
    160
    Same with me...no issues at all...
     
  16. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Hey everyone! I think VS 3.51 is ready... I am going to let it run overnight, and if everything looks good in the morning I will release it.

    After this version, a new developer named Alex is going to start doing a lot of the dev work on VS. I will see if he can sign up for an account like Vlad did... that way he can communicate with you guys directly as well. I will also catch up on the posts I missed asap, thank you guys!
     
  17. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    2,014
    Location:
    Cape Town, South Africa
    I did seem to have an issue when trying to update Adguard: https://www.wilderssecurity.com/threads/voodooshield.313706/page-574#post-2651594
    Only when I exited VS did the update go through.
    I have never otherwise had an issue with 'Disable / Install Mode', and it could be a coincidence, but both @Circuit and I experienced this.
    Must be the way Adguard updates and some logic in VS (which didn't issue a block message, because of Install Mode, and no blocks observed in logs).
     
  18. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    18,836
    I don't use adguard, and using opera and ublock with it, I haven't seen the need.
     
  19. NSG001

    NSG001 Registered Member

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Posts:
    675
    Location:
    Wembley, London
    :thumb:
    Hope to welcome and see Alex active here would be very useful.
    Trust we'll still see you around :)
    Look forwards to testing 3.51.
    Thanks.
     
  20. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    I just uploaded 3.51... there were not any fixes that should have broken anything, so I just uploaded it to the public. Usually, I like to see if you guys can run the new version for a few days, but I really needed to get this version out.

    There were tons of small fixes, and I think everything you guys had posted since 3.50 is fixed, but if not, please let Alex or I know.

    Here are the main fixes...

    - Added compression utilities to the vulnerable process list... I think they are all included, but if you guys find another one, please let me know
    - There was an extremely uncommon silent blocking issue when VS could not determine the absolute path, this is fixed
    - Blocking in Disable / Install Mode should be fixed, if not, please let me know
    - Regional bug when the system time was changed to a different format should be fixed, if not, please let me know
    - Drag and drop and the right click context "VoodooShield Scan" now supports all file types
    - Logging bug fixed
    - Too many command lines were being added to the list... should be fixed, if not, please let me know
    - Xcopy was being blocked by batch files
    - "Threats Blocked: x" to be a clickable button that leads you to the UI section that shows your quarantine/blocked was added
    - A lot of other small fixes

    https://voodooshield.com/Download/InstallVoodooShield.exe

    I will catch up on the posts and PM's asap, thank you guys!
     
  21. Mister X

    Mister X Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Posts:
    2,625
    Location:
    Mexico
  22. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,317
    Location:
    Ontario, Canada
    Thanks @VoodooShield Dan I will do a refresh of this new version! ;)
     
  23. illumination

    illumination Guest

    I spent around 4 months on a daily basis throwing samples at VS, some days those packs were upwards of a thousand samples, I have yet to bypass it with one, this was at default settings in smart mode. VS is without a doubt, quite solid.

    @VoodooShield those are some nice changes listed, will be firing up the VM in the next day or so for a good run.
     
  24. Cache

    Cache Registered Member

    Joined:
    May 20, 2016
    Posts:
    370
    Thanks @VoodooShield Keep up the good work! :)

    The file version is still showing 3.50.0.0 on the download - I take it that this is just an omission?
     
  25. Mister X

    Mister X Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Posts:
    2,625
    Location:
    Mexico
    Assuming when I looked at the signature timestamp (Monday, February 13, 2017) and product version 3.51 in Details tab, the file version number is a typo. So I believe it is v3.51.

    Didn't save previous 3.50 installer to compare.